ΝΕΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΗΠΕΙΡΟΣ"

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ WOLT ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ:Συνάντηση με τους κατοίκους σε Μάζια και Κρυόβρυση

Συνάντηση με τους κατοίκους σε Μάζια και Κρυόβρυση
Με τους κατοίκους στην Μάζια και την Κρυόβρυση συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ. Η υποδοχή που του επεφύλαξαν οι κάτοικοι ήταν θερμή,  ενώ και στις δύο κοινότητες έγινε εποικοδομητική και χρήσιμη συζήτηση τόσο για τα προβλήματα που υπάρχουν όσο και για τις δυνατότητες επίλυσής τους.
Τα ζητήματα κ
αθημερινότητας και η απουσία υποδομών είναι τα κύρια προβλήματα που ταλαιπωρούν τους κατοίκους. Δυστυχώς παρά τις καταγεγραμμένες ανάγκες οι παρεμβάσεις δεν ήταν οι ανάλογες. Έτσι ακόμη και μικρά προβλήματα χρονίζουν με αποτέλεσμα οι κάτοικοι των κοινοτήτων να νιώθουν πολύ μακριά από τον Δήμο.
Ο καθαρισμός των δεξαμενών, ο φωτισμός και η βελτίωση των οδικών υποδομών αποτελούν τα βασικότερα προβλήματα που έθεσαν οι κάτοικοι της Μάζιας.
Η αντικατάσταση τμήματος του δικτύου ύδρευσης, η αποκατάσταση του οδικού δικτύου, η συντήρηση της πλατείας, η αξιοποίηση του κτιρίου του Δημοτικού Σχολείου αποτελούν τα κυρίαρχα ζητήματα για τους κατοίκους στην Κρυόβρυση.
Ο κ. Ελισάφ τόνισε την απόφαση της παράταξής του για την ενίσχυση των Κοινοτικών Συμβουλίων με αρμοδιότητες και πόρους έτσι ώστε να αντιμετωπίζουν άμεσα και επί τόπου μικρά και καθημερινά προβλήματα που ανακύπτουν.
«Σκοπός μας είναι να μην υπάρχουν περιοχές δύο ταχυτήτων. Να μην υπάρχουν πολίτες πολλών κατηγοριών. Οφείλουμε να ακούμε τις τοπικές κοινωνίες, να είμαστε δίπλα τους και να δίνουμε άμεσες λύσεις. Μ’ αυτή την αρχή θα πορευτούμε, με ισότιμη αντιμετώπιση και με υπευθυνότητα», τόνισε ο κ. Ελισάφ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]