ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ WOLT ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

2 ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ " ΗΠΕΙΡΟΣ"

Παραίτηση Τζένης Ταπραντζή-Κοίλια από το περιφερειακό συμβούλιο

"αγαπητοί συνάδελφοι,
Ο καθένας από μάς, στο σταυροδρόμι των δύσκολων αποφάσεων στην στάση του στα κοινά, εκτιμάει με τους δικούς του ανθρώπους, με τον εαυτό του και την οικογένειά του, μαζί με συνδημότες και συντρόφους στον αγώνα, και τελικά αποφασίζει σε ποιό μετερίζι θα στρατευτεί, υπηρετώντας την συνείδησή του και τον τόπο.
   Σ'αυτή την στιγμή, μετά από 20 περίπου χρόνια σαν εκλεγμένη στην υπηρεσία της τοπικής αυτοδιοίκησης και των πολιτών, και μπροστά στον κίνδυνο να μείνουμε πιό πίσω και από το χθές, στον δικό μας τόπο, στον δήμο της Άρτας, με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που μου αναλογεί, ηγούμαι της Δημοτικής παράταξης "Δημοτική Αναγέννηση" και ανακοίνωσα υποψηφιότητα για την θέση του Δημάρχου στο Δήμο Αρταίων. Στην πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω με την οικογένειά μου, την Άρτα, στον διευρυσμένο Δήμο μας, καταθέτω πιά την αυτοδιοικητική μου παρουσία.

 Ο κάθε ένας από εμάς, που ορίζουμε τον εαυτό μας στην κρίση των συμπολιτών μας, πρώτα απ'όλα πρέπει να σεβόμαστε την ιδιαιτερότητα και την αυτοτέλεια του χώρου που συναποφασίζουμε να υπηρετήσουμε. Έτσι, είναι κορυφαία υποχρέωση ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας αλλά και σεβασμού στους συναδέλφους μας, να επιλέγουμε συλλογικά χώρο ενασχόλησης και εκλεγμένης διοίκησης στα κοινά. Πιστή σ'αυτή την αντίληψη, παραιτούμαι από την θέση του αντιπροέδρου του περιφερειακού συμβουλίου Ηπείρου και του περιφερειακού συμβούλου, έτσι ώστε αναπόσπαστα να αφιερωθώ σ'αυτό που με τους συμπολίτες μου του Δήμου μας συστρατευθήκαμε αλλά και έλλειμμα να μην έχει ο κόσμος που μας εμπιστεύθηκε στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές καθώς και οι σοβαρές υποχρεώσεις του περιφερειακού συμβουλίου.
   Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου, τόσο της αντιπολίτευσης αλλά και της συμπολίτευσης, που για δύο συνεχείς θητείες και με συνολική αποδοχή με εκλέξατε αντιπρόεδρό σας, μα περισσότερο για την συνεργασία σας, όπως επιβάλει η λαϊκή εντολή και η συνείδηση όλων μας.
   Θα έχω πάντα, και σαν εμπειρία αλλά και σαν συναίσθημα αυτά τα 5 χρόνια μέσα στην καρδιά μου. Καλή αντάμωση και συνεργασία από καινούργια αυτοδιοικητικά μετερίζια αγώνα!"

                                                                                          Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια
αντιπρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου, περιφερειακή σύμβουλος, υποψήφια Δήμαρχος Αρταίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]