Ο Δήμαρχος Πωγωνίου για την καταδίκη του Προέδρου Δελβινακίου για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών

Μετά την απόφαση του 3μελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ιωαννίνων, με την οποία καταδικάστηκε ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Δελβινακίου για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών, ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κωνσταντίνος Καψάλης έκανε την εξής δήλωση:
«Ο Δήμος Πωγωνίου καταδικάζει απερίφραστα κάθε συμμετοχή σε παράνομη δραστηριότητα. Από την πρώτη στιγμή που γνωστοποιήθηκε η σύλληψη κυκλώματος στο οποίο φερόταν να εμπλέκεται ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Δελβινακίου, η Δημοτική Αρχή τήρησε στάση σιγής σεβόμενη το τεκμήριο της αθωότητας.
Μετά την καταδικαστική απόφαση, ο Δήμος κίνησε όλες τις αρμόδιες διαδικασίες για την αντικατάσταση του εν λόγω Προέδρου και τη Δευτέρα θα γίνει η ορκωμοσία του αντικαταστάτη του.
Σημαία της Δημοτικής Αρχής είναι η προφύλαξη της ασφάλειας της περιοχής και των δημοτών μας. Κάθε πρόσωπο ή πράξη που δεν ακολουθεί την οδό της νομιμότητας και μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια των δημοτών μας θα μας βρίσκει απέναντι. Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν υπάρχει καμία ανοχή σε παράνομες δραστηριότητες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]