ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Συνάντηση με τον Πύρρο Δήμα είχε ο Σάκης Τζαλαλής



Με μια εμβληματική προσωπικότητα του αθλητικού και πολιτικού γίγνεσθαι της χώρας, τον Βορειοηπειρώτη Ολυμπιονίκη και πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Πύρρο Δήμα, συναντήθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Αθανάσιος (Σάκης) Τζαλαλής. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου στα Ιωάννινα και εντάσσεται στον κύκλο των προεκλογικών δραστηριοτήτων του Ηπειρώτη υποψήφιου ευρωβουλευτή.
Ο Σ. Τζαλαλής με την ιδιότητα του παλαίμαχου αθλητή αλλά και του πρώην Συμβούλου Σχολικού Αθλητισμού στο Υπουργείο Παιδείας, επισήμανε στον Ολυμπιονίκη τη σπουδαιότητα χάραξης μιας εθνικής αθλητικής στρατηγικής αλλά και την ανάγκη κατάρτισης ενός εθνικού αθλητικού σχεδιασμού για τον σχολικό αθλητισμό στη χώρα. Με την εμπειρία που διαθέτει επί σειρά ετών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια ιδιωτική εκπαίδευση, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. παρουσίασε στον Π. Δήμα τους βασικούς άξονες από επιτυχημένα ευρωπαϊκά μοντέλα σχολικού αθλητισμού και ζήτησε την πολύτιμη στήριξή του στη συγκρότηση μιας εθνικής αθλητικής στρατηγικής στο χώρο εκπαίδευσης.
Ένα μεγάλο μέρος της συνάντησης απασχόλησαν οι προσεχείς ευρωεκλογές, καθώς και το πώς η ψήφος των πολιτών και η νέα σύνθεση των πολιτικών δυνάμεων και οργάνων της Ε.Ε. θα επηρεάσει τη στάση της Ευρώπης απέναντι στην χώρα μας. Ο Σ. Τζαλαλής υπογράμμισε ότι: «Η ψήφος των πολιτών στο ΚΙΝΑΛ είναι επιλογή ελπίδας και προοπτικής για την Ήπειρο και τη χώρα, καθώς ως πολιτικός φορέας το «Κίνημα Αλλαγής» στηρίζει στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο παραδοσιακούς συμμάχους της Ελλάδας που παλεύουν μαζί μας για να δοθεί ένα οριστικό τέλος στις πολιτικές λιτότητας, που επιφέρουν φτώχεια και ανεργία στους πολίτες».
Από την πλευρά του ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ευχήθηκε στον Ηπειρώτη υποψήφιο ευρωβουλευτή καλή επιτυχία και του επανέλαβε την απόφασή του να στηρίξει τόσο την υποψηφιότητά του όσο και συνολικά την πολιτική πρόταση του ΚΙΝ.ΑΛ. στις προσεχείς ευρωεκλογές.
Κλείνοντας, ο Σ. Τζαλαλής εξέφρασε στον Π. Δήμα την έντονη ανησυχία του για την προκλητική απόφαση της αλβανικής κυβέρνησης να προχωρήσει σε απαλλοτριώσεις περιουσιών που ανήκουν σε Βορειοηπειρώτες και συζήτησε με τον Χειμαριώτη χρυσό Ολυμπιονίκη όλες τις πτυχές του προβλήματος που αντιμετωπίζει η Ελληνική Εθνική Μειονότητα στη Βόρειο Ήπειρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]