ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Αξιοποίηση του χώρου των πρώην αποθηκών της ΕΑΣΑΦ στη γέφυρα από το Δήμο ΑρταίωνΧΡ. ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Ένα σημαντικό έργο δίπλα στο ιστορικό Γιοφύρι»

Την αξιοποίηση των πρώην αποθηκών της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Άρτας-Φιλιππιάδας (ΕΑΣΑΦ) στο Ιστορικό Γιοφύρι, σχεδιάζει ο Δήμος Αρταίων, μέσω ολοκληρωμένης παρέμβασης ανάπλασης και αξιοποίησης του χώρου. Ο Δήμος έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την αγορά του οικοπέδου, εφαρμόζοντας την εγκεκριμένη πράξη του πολεοδομικού σχεδίου της Ελεούσας.

Ο Δήμος Αρταίων υπέβαλε το σχετικό φάκελο στο Εφετείο Ιωαννίνων για τον καθορισμό προσωρινής τιμής μονάδας και η πρώτη δικάσιμος έγινε στις 3 Απριλίου 2019, αλλά ζητήθηκε αναβολή από το Ελληνικό Δημόσιο και η νέα δικάσιμος ορίστηκε στις 18 Σεπτεμβρίου.

«Ο συγκεκριμένος χώρος είναι χαρακτηρισμένος για πολιτιστικές χρήσεις  και σε συνδυασμό με το Δημοτικό πάρκινγκ και το Ιστορικό Γιοφύρι που υπάρχει δίπλα, στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αξιοποίηση της περιοχής αυτής, ειδικότερα δε μετά και την πρόσφατη έναρξη της υλοποίησης της μελέτης για την Οριοθέτηση και την Αντιπλημμυρική θωράκιση του ποταμού Αράχθου» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]