Για κατασκευή στεγάστρου στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Παραμυθιάς δεσμεύτηκε ο Νικόλας Κάτσιος

Δέσμευση του υποψήφιου δημάρχου Σουλίου, Νικόλα Κάτσιου
για κατασκευή στεγάστρου στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Παραμυθιάς


Τη δέσμευσή του ότι ως νέα Δημοτική Αρχή θα βελτιώσει και θα κάνει πιο λειτουργικές και πιο ελκυστικές για τους συμπολίτες μας τις εγκαταστάσεις στο Δημοτικό Στάδιο Παραμυθιάς, ανακοίνωσε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του «Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς» ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τόπος Αξιών» και υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου, Νικόλας Κάτσιος.
Η εποικοδομητική συνάντηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 12 Απριλίου 2019 στα γραφεία της τοπικής μας ομάδας στο Δημοτικό Στάδιο Παραμυθιάς και έγινε λίγα 24ωρα μετά την κατάκτηση του φετινού κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας από τους «πράσινους».
  Ο Ν. Κάτσιος συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του τομέα αθλητισμού της παράταξης, περιηγήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις και συζήτησε με τα μέλη του Δ.Σ. της τοπικής μας ομάδας, τόσο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όσο και γενικότερα την κατάσταση στο ποδόσφαιρο στο δήμο Σουλίου.
Ειδικότερα για το Δημοτικό Στάδιο Παραμυθιάς, ο Ν. Κάτσιος δεσμεύτηκε για την τοποθέτηση στεγάστρου με παράλληλη τοποθέτηση επιτοίχιων φωτοβολταϊκών φωτιστικών που θα καλύψουν τις ανάγκες των φιλάθλων της ομάδας μας για άνετη παρακολούθηση των αγώνων κατά τους χειμερινούς μήνες, αλλά και των αθλητών-αθλουμένων για προπόνηση κατά τις απογευματινές ώρες.
Επίσης, ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου ενημερώθηκε και για άλλες ανάγκες που υπάρχουν στο  Δημοτικό Στάδιο Παραμυθιάς, όπως είναι η έλλειψη σε χημικές τουαλέτες για τους πολίτες, η έλλειψη βοηθητικού προσωπικού και η έλλειψη κανονισμού λειτουργίας του χώρου. Για όλα τα παραπάνω προβλήματα ο Ν. Κάτσιος                       
«Η υπογραφή μιας προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Σουλίου και της Περιφέρειας Ηπείρου και η χρηματοδότηση μέσα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων θα μας δώσει τη δυνατότητα να βελτιώσουμε τις συνθήκες τις εγκαταστάσεις στο Δημοτικό Στάδιο Παραμυθιάς. Υπάρχουν τα κονδύλια, ξέρουμε τον τρόπο, έχουμε τη βούληση, διαθέτουμε την εμπειρία και θα κάνουμε πιο ελκυστικές και πιο λειτουργικές για τους πολίτες τις συνθήκες στο Στάδιο του δήμου μας», ανέφερε χαρακτηριστικά στα μέλη του Δ.Σ. ο Ν. Κάτσιος.
Επιπλέον, ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου τόνισε στα μέλη του Δ.Σ. ότι μέσα από τη στενή συνεργασία Δήμου Σουλίου και «Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς» θα ενισχυθούν οι πρωτοβουλίες της νέας Δημοτικής Αρχής, που από τον προσεχή Σεπτέμβριο βάσει ενός συγκεκριμένου πλάνου θα δρομολογήσουν την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην περιοχή. Και στο πλαίσιο αυτό πρότεινε την καθιέρωση της διοργάνωσης ενός ποδοσφαιρικού “Summer Camp” στην Παραμυθιά σε συνεργασία με μια ΠΑΕ της “Super League”, που θα ενισχύσει την ανάδειξη των ποδοσφαιρικών ταλέντων της περιοχής, θα βοηθήσει τα τμήματα υποδομών των ομάδων στο Δήμο Σουλίου και θα στηρίξει τουριστικά τον τόπο μας.
Αξίζει να αναφερθεί ότι τον Ν. Κάτσιο και την αντιπροσωπεία της παράταξής του               υποδέχτηκαν στα γραφεία του «Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς», η πρόεδρος του Δ.Σ. κα Έρρικα Ντούμα, τα μέλη: Κων/νος Αντωνόπουλος, Παναγιώτης Ευαγγέλου, Θεοδωρός Μάνος, Άγγελος Τσίγγος και στελέχη της ομάδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]