Δημοσίευμα προαναγγέλλει διώξεις ,ΕΔΕ,ποινές Η ανακοίνωση της Ένωσης Στρατιωτικών Ηπείρου

  Επειδή η ΕΦΣΥΝ μας τιμά με το να ενημερώνεται για τις αναρτήσεις της Ένωσης και του Προέδρου μας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα την παρακαλούσαμε θερμά για τα ακόλουθα  προς αξιολόγηση της:



              α) Ως Ένωση Στρατιωτικών έχουμε αναδείξει πληθώρα θεμάτων που απασχολούν την καθημερινότητα των εν ενεργεία στρατιωτικών και η ανάδειξή τους μέσα από την εφημερίδα της, θα ενίσχυε το δίκαιο των αιτημάτων μας.



              β) Αναφέρεστε περιέργως με πολλές λεπτομέρειες σε θέματα που αφορούν εσωτερικές διαδικασίες εντός Πενταγώνου. Προκύπτει εύλογα το ερώτημα: ποιες οι πηγές σας, αν γνωρίζετε κάτι που δεν γνωρίζουμε, αν έχει υπάρξει η όποια απόφαση την οποία γνωρίζετε εσείς και εμείς δεν γνωρίζουμε...



              γ) Επειδή θεωρούμε ότι σας ενδιαφέρει η αλήθεια, σας γνωρίζουμε  ότι ποτέ μέλος του ΔΣ της Ένωσης δεν συμμετείχε σε κομματική ή πολιτική εκδήλωση  σε αντίθεση με άλλους συνδικαλιστές που έχουν συχνή παρουσία σε επίσημες κομματικές εκδηλώσεις…



             δ) Με 8 χρόνια αγώνων η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου έχει αποδείξει την ακομμάτιστη δυναμική μας πορεία δίπλα στον συνάδελφο την οικογένειά του και την αγάπη μας για την Πατρίδα .Τα γραπτά μένουν…… Συνεχίζουμε.           

   

         

Για το Διοικητικό Συμβούλιο



Ο Πρόεδρος

Ο Γεν. Γραμματέας



Θεοδώρου Γεώργιος

Στρατσιάνης Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]