[Ελλάδα]Δολοφονία Τοπαλούδη: Πρώτη φορά ο 19χρονος Αλβανός μιλά μέσα από τη φυλακή

Δείτε το βίντεο εδώ
Ρεπορτάζ Τασούλα Παπανικολάου 
Τη σιωπή του έλυσε για πρώτη φορά μέσα από τις φυλακές Γρεβενών ο Αλβανός, ο οποίος κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Ο 19χρονος που έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση, μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη δημοσιογράφο Τασούλα Παπανικολάου.

Στην ολιγόλεπτη συνομιλία μαζί του ήταν απότομος και έδειχνε να γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Έλληνας συγκατηγορούμενός του, τα «ρίχνει» όλα πάνω του.



Στην ερώτηση πώς αντιδρά που ο Ροδίτης δηλώνει αθώωος και τον «δείχνει» ως τον μοναδικό ένοχο, ο 19χρονος απαντά:

Δε με νοιάζει τι βγαίνει και λέει ο Έλληνας. Εγώ έχω δικηγόρο.

Τα όσα δηλώνει προκαλούν την οργισμένη αντίδραση του πατέρα της άτυχης φοιτήτριας.

Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει 4,5 μήνες από τη δολοφονία της νεαρής φοιτήτριας στη Ρόδο, οι δύο κατηγορούμενοι επιμένουν να τα ρίχνει ο ένας στον άλλον.
Ποιος ήταν εκείνος που τη χτύπησε με το σίδερο; Ποιος την έριξε στον γκρεμό ενώ ήταν ζωντανή;

«Η αλήθεια είναι για εμάς ξεκάθαρη. Και οι δύο έκαναν αυτά που έκαναν. Αν θέλουν, να αποδείξουν ποιος από τους δύο τη χτύπησε, ποιος από τους δύο έβαλε το μαχαίρι, ποιος από τους δύο την πέταξε στη θάλασσα» απαντά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Γιάννης Τοπαλούδης, εκφράζοντας την άποψη ότι ένα άτομο δεν μπορούσε να το κάνει μόνο του.



Έλληνας και Αλβανός μέσα στις φυλακές δεν έχουν την παραμικρή επαφή. Η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που έχει διαταχθεί από την ανακρίτρια Ρόδου έχει ολοκληρωθεί και κρύβει εκπλήξεις και για τους δυο κατηγορούμενους.

Ο βιασμός και η άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη έφερε στο φως μια τραγική πραγματικότητα. Στην Ελλάδα υπολογίζεται ότι γίνονται 11 βιασμοί την ημέρα αλλά ελάχιστοι καταγγέλλονται.

Το 95% των βιαστών δρα αυτόνομα ενώ το 53% είναι νεαρά άτομα. Οι περισσότεροι βιασμοί γίνονται στα αστικά κέντρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]