ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0: Νίκη ελπίδας για τους Κρητικούς

Νίκη με την οποία διατηρεί ελπίδες παραμονής πέτυχε ο ΟΦΗ, καθώς επιβλήθηκε 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα. Το χρυσό γκολ για τους Κρητικούς πέτυχε ο Ρικάρντο Βαζ στο 20’ και πλέον και οι δύο ομάδες καλούνται να κάνουν την υπέρβαση για να παραμείνουν στη Super League τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. Η βροχή δυσκόλεψε τους παίκτες των δύο ομάδων, ωστόσο οι φίλαθλοι του ΟΦΗ έδωσαν δυναμικό παρών στο «Γεντί Κουλέ».

Δυναμικά ξεκίνησε το παιχνίδι στο Ηράκλειο, καθώς ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα «καίγονταν» για τη νίκη που θα τους δώσει ελπίδες παραμονής. Οι Κρητικοί είχαν την κατοχή της μπάλας, ενώ οι Ηπειρώτες έψαχναν την αντεπίθεση για να απειλήσουν. Στο 20’ ο Μπράουν έκανε το γύρισμα, ο Βαζ έκανε το κοντρόλ και με σουτ νίκησε τον Βελλίδη, για το 1-0. Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός, με τον Κριζμάν να είναι ο μόνος παίκτης που προβλημάτιζε την άμυνα των γηπεδούχων. Στο 42’ ο Σωτηρίου αντέδρασε σωστά σε προβολή του Κριζμάν, στην πιο καλή στιγμή των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ μπήκε πιο δυνατά, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο δεν μπορούσε να φτάσει εύκολα στην εστία του Σωτηρίου για να απειλήσει. Ο ΟΦΗ ισορρόπησε μετά από 65’, αλλά δεν σημειώθηκαν πολλές φάσεις στο παιχνίδι, με την καταρρακτώδη βροχή να μην επιτρέπει στους παίκτες των δύο ομάδων να κινηθούν όπως θα ήθελαν. Οι Κρητικοί προσπαθούσαν να διαχειριστούν το υπέρ τους αποτέλεσμα, μιας και ο ΠΑΣ δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός. Στο 90+2’ ο Βουό επιχείρησε ένα δυνατό συρτό σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στη ρίζα του αριστερού δοκαριού. Στο επόμενο λεπτό, ο Σωτηρίου μπλόκαρε προ του Μάνου την μπαλιά του Κριζμάν, αλλά το 1-0 υπέρ του ΟΦΗ παρέμεινε ως το τέλος.

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Σωτηρίου, Μπράουν, Μιχόγεβιτς, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Νάστος, Νέιρα, Βαζ (90’ Σασι), Φερέιρα Σόουζα (82’ Κουτσιανικούλης), Γιακουμάκης (85’ Βουό).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας (79’ Αποστολόπουλος), Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Σεργκελασβίλι, Γιάκος (55’ Παμλίδης), Νικολιάς, Πάντελιτς, Αθανασιάδης (75’ Μάνος), Κριζμάν.
 onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]