ΙΩΑΝΝΙΝΑ: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ- ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Υ

Αλ. Χαρίτσης: “Πολύ γρήγορα η έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων της 3Κ”

«Το ΑΣΕΠ θα προχωρήσει πολύ γρήγορα στην ολοκλήρωση της διαδικασίας της 3Κ σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση που είχα από το ΑΣΕΠ», τόνισε ο Υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στο news 247 88,6 fm πριν ελάχιστα λεπτά.
«Το έχω πει  κατ’ επανάληψη άλλωστε δεν είναι κάτι καινούργιο δε συνιστά είδηση είναι μία πολύ μεγάλη πρωτοβουλία της Κυβέρνησής μας το γεγονός ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι εργαζόμενοι θα αναλάβουν θέσεις στους Δήμους σε όλη τη Χώρα, για 8.500 θέσεις σε πολλές κρίσιμες λειτουργίες της καθαριότητας και της ύδρευσης. Περιμένουμε από το ΑΣΕΠ, την τελευταία ενημέρωση που έχω είναι ότι θα προχωρήσει πολύ γρήγορα στην έκδοση των οριστικών πινάκων», τόνισε.

«Από την πλευρά του Υπουργείου μας έχουμε κάνει όλες τις σχετικές ενέργειες εδώ και πολύ καιρό για να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία. Γνωρίζουμε και τον φόρτο που υπάρχει στο ΑΣΕΠ, περιμένουμε πάρα πολύ γρήγορα να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, να τοποθετηθούν οι άνθρωποι στις θέσεις τους, να ξεκινήσουν δουλειά, το χρειάζονται και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, το χρειάζονται και οι Δήμοι σε όλη τη Χώρα. Να αποκαταστήσουμε τα προβλήματα και βεβαίως να κάνουμε αυτό το οποίο έχουμε πει πράξη. Δηλαδή οι προσλήψεις στην Αυτοδιοίκηση, που έχει τόσο πολύ ανάγκη», συμπλήρωσε.
 epoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]