Το εστιατόριο Salvia του Aristi Mountain Resort & Villas, έλαμψε στα φετινά FNL Best Restaurant Awards 2019.[video]




Η ελληνική παράδοση και οι αξίες της, καθώς και ο σεβασμός στηναυθεντικότητα και την ποιότητα των πρώτων υλών, αποτελούν τους βασικούς συντελεστές της πορείας και της ομάδας του εστιατορίου Salvia, στολίζοντας την ιστορία του με αστέρι στην κατηγορία «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ»!

Πρόκειται για το μοναδικό εστιατόριο στο νομό Ιωαννίνων και ένα από τα δύο της Ηπείρου που βραβεύτηκαν στα εγνωσμένου κύρους γαστρονομκά βραβεία.


Η πορεία του Salvia χαρακτηρίζεται εδώ και χρόνια από αστείρευτη όρεξη για ποιότητα και δημιουργία γεύσεων με γερή βάση την ελληνική παράδοση και εφόδια ανάτπυξης την μοντέρνα εκλεπτυσμένη κουζίνα. Η ομάδα πίσω από τις γαστρονομικές εκπλήξεις του Salvia menu, υπό την καθοδήγηση του Executive Chef Γιάννη Λιόκα, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ήπειρο, γνωρίζουν ότι ο σεβασμός, η αντίληψη αλλά και η αγάπη για την υψηλή γαστρονομία αποφέρουν καρπούς.

H άριστη ισορροπία μεταξύ γεύσης και ποιότητας, που χαρακτηρίζει κάθε πιάτο, βασίζεται στην αγνή πρώτη ύλη. Πρωταρχικό ρόλο στο Salvia menu αποτελούν προϊόντα τοπικής παραγωγής αλλά και φρέσκα βιολογικά λαχανικά, τα οποία μαζεύονται με φροντίδα από το Aristi farm, με το μποστάνι και το θερμοκήπιο, στο οποίο καλλιεργούνται εποχιακά προϊόντα τα οποία θα χρησιμοποιούνται στην κουζίνα από τους θερινούς μέχρι και τους χειμερινούς μήνες.

Ο Executive Chef του εστιατορίου, Γιάννης Λιόκας,πάντα με όρεξη για πειραματισμό και πλούσια επαγγελματική σταδιοδρομία,γνωρίζει πως να συνδυάζει αρμονικά υλικά, προσθέτοντας πάντα γοητευτικές πινελιές που ισορροπούν υπέροχα ανάμεσα στο παραδοσιακό και σύγχρονο στοιχείο.

Η εμπειρία σε συνδυασμό με το ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον του Aristi Mountain Resort & Villas,  δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες που συμπληρώνουν το ταξίδι στη γεύση που προσφέρει το μενού του εστιατορίου Salvia.


Το εστιατόριο Salviaβρίσκεται στο πρόσφατα βραβευμένο ως World’s Leading Eco-Lodge για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά,Aristi Mountain Resort + Villas. Το Aristi Mountain Resort + Villas,ένα σύμπλεγμα πέτρινων μονάδων και 24 δωματίων, αμφιθεατρικά κτισμένα στο πιο ψηλό σημείο του γραφικού χωριού Αρίστη στο Δυτικό Ζαγόρι, αποτελεί μέλος της οικογένειας National Geographic Unique Lodges of the Worldκαι πρεβευτή του ελληνικού ορεινού τουρισμού, λόγω της ποιότητας αλλά της δράσης του για την προστασία του περιβάλλοντος και της αφοσίωσής στις αρχές και τις αξίες του αειφόρου τουρισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]