Ιωάννινα:Αντιμέτωποι με πλήθος προβλημάτων οι σπουδαστές του Δημόσιου ΙΕΚ ...

....
.....Συλλογή υπογραφών και άλλες μορφές αγώνα 

Οι σπουδαστές στο Δημόσιο ΙΕΚ Ιωαννίνων αντιμετωπίζουν από την αρχή του εξαμήνου σοβαρά προβλήματα, που μπαίνουν εμπόδιο για τις σπουδές τους και τη τέχνη που θέλουν να μάθουν.
 Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου   κάποια από τα προβλήματά τους αφορούν στα  αναλώσιμα,  στις   απουσίες που μπαίνουν εμπόδιο ιδιαίτερα για τους εργαζόμενους σπουδαστές, στην  έλλειψη θέρμανσης με το τσουχτερό κρύο στις αίθουσες να εμποδίζει την εκπαιδευτική διαδικασία ,αλλά και  σε  πολλά άλλα προβλήματα που αναγκάζουν τους σπουδαστές να βάλουν βαθιά το χέρι στη τσέπη ή να μη μαθαίνουν ολοκληρωμένα τη τέχνη που έχουν επιλέξει.
"Το εξάμηνο έχει τελειώσει και ήδη το επόμενο έχει ξεκινήσει και κανένα από αυτά τα ζητήματα δεν έχει λυθεί. Κύρια αιτία είναι η υποχρηματοδότηση που υπάρχει στους χώρους κατάρτισης, και όχι μόνο, και οι μειωμένοι προϋπολογισμοί και για τη Παιδεία που έχει ψηφίσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ" επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση .
" Οι σπουδαστές του Δ.ΙΕΚ δεν ανέχονται άλλο αυτή την άθλια κατάσταση και έχουν προχωρήσει σε συλλογή υπογραφών με βασικά αιτήματα την κάλυψη των παραπάνω αναγκών και την αύξηση της χρηματοδότησης. Τις υπογραφές θα καταθέσουν στις δημοτικές και περιφερειακές αρχές, καθώς και στο Υπουργείο Παιδείας αλλά θα συνεχίσουν και με άλλες μορφές αγώνα μέχρι να καλυφθουν όλες οι ανάγκες για να μπορούν να σπουδάσουν δωρεάν και απρόσκοπτα." καταλήγει η  ανακοίνωση που εστάλη στα ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]