Ήπειρος:Αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα

Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων και σχηματισμοί δικογραφιών, κατά το τελευταίο 24ωρο, για διάφορα ποινικά αδικήματα
Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις και σχηματισμοί δικογραφιών, για διάφορα ποινικά αδικήματα, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.
Αναλυτικότερα συνελήφθησαν:
Χθες το μεσημέρι στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 53χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθήνας, ποινής κάθειρξης (19) ετών και (6) μηνών, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Χθες το απόγευμα στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 53χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πρέβεζας, ποινής φυλάκισης (6) μηνών και (9) ημερών, για κλοπή.
Σήμερα μετά τα μεσάνυκτα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 20χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (7,4) γραμμαρίων.
Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, σε βάρος 60χρονου ημεδαπού, για κλοπή. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο κατηγορούμενος απογευματινές ώρες της 06-10-2018 στον Άγιο Δημήτριο Άρτας αφαίρεσε κάρτα ανάληψης χρημάτων, ιδιοκτησίας 37χρονου ημεδαπού και στην συνέχεια προέβη με αυτή σε ανέπαφες συναλλαγές σε κατάστημα και πρατήριο υγρών καυσίμων στην ίδια περιοχή.
Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, σε βάρος 28χρονης αλλοδαπής, για κλοπή. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η κατηγορούμενη προχθές το πρωί στην πόλη της Άρτας, αφαίρεσε από έτερη 28χρονη αλλοδαπή το πορτοφόλι της, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]