Ιωάννινα:Ενημερωτική Ημερίδα την Κυριακή με θέμα: «Μαθαίνω το σκύλο μου»

Η Λαίδη και ο Αλήτης σας προσκαλούν, στην Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα: «Μαθαίνω το σκύλο μου»
Αφορά σημαντικές πληροφορίες, που θα δωθούν για την υπεύθυνη υιοθέτηση κατοικιδίου, ευζωία του ζώου, εκπαίδευση, κτηνιατρική φροντίδα και πολλά άλλα σημαντικά ζητήματα που αφορούν το σκύλο.
Η εκδήλωση θα διεξαχθεί, την Κυριακή 16
Δεκεμβρίου, στην αίθουσα του Δημητρίου Χατζή στα Παλαιά Σφαγεία, στις 11:30π.μ, από την ιδιωτική επιχείρηση “Η Λαίδη και  Αλήτης”
(Grooming salon)

Θα γίνει λεπτομερής ενημέρωση, όσων αφορά την επιλογή κουταβιού ή ενήλικου σκύλου, ανάλογα με τον τρόπο ζωής του μελλοντικού ιδιοκτήτη, το σοβαρό ζήτημα του νέου μέλους μιας οικογένειας (μωρό) και πώς συστήνεται με το κατοικίδιο μας ώστε ν’ αποφευχθεί η εγκατάλειψη, εκπαίδευση του ζώου για την καλύτερη και υγιή συμβίωση με την οικογένεια, κτηνιατρικές υποχρεώσεις, σωστή διατροφή του ζώου, φροντίδα – καλλωπισμό και οπωσδήποτε το θέμα της αγέλης που μαστίζει την πόλη των Ιωαννίνων και έχει εξελιχθεί σε πολύ σοβαρό πρόβλημα για το Δήμο και τους πολίτες του.
Θα πραγματοποιηθεί διάλλειμα για καφέ και γλύκισμα και κατόπιν θα γίνει συζήτηση και θα λυθούν απορίες των καλεσμένων από τους ειδικούς ομιλητές.

Η Λαίδη και ο Αλήτης είναι μια ιδιωτική επιχείρηση, καινοτόμα για την πόλη των Ιωαννίνων που ασχολείται αποκλειστικά με τον καλλωπισμό και εκπαίδευση του σκύλου.
Ο ιδιοκτήτης της Κος Σάββας Νικόλα, έμπειρος επαγγελματίας εκπαιδευτής, συμπεριφοριστής, φροντιστής σκύλων από το 1992, πιστοποιημένος από το Υπουργείο Γεωργίας και Φυσικών Πόρων της Κυπριακής Δημοκρατίας, θα είναι κεντρικός ομιλητής σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου και τις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες, μαζί με την Κα Χρυσάνθη Καραπέτσιου, Κτηνίατρο από το Τμήμα Κτηνιατρικής Π.Η Ιωαννίνων 2η ομιλήτρια.
Θ’ αναλύσουν ζητήματα που αφορούν την ευζωία του σκύλου.
Όλ’ αυτά  φυσικά με  την ευγενή υποστήριξη του Δήμου Ιωαννιτών.
Η εκδήλωση θα λάβει μέρος την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, ώρα 11:30π.μ, στην αίθουσα Δημ. Χατζή στα Παλαιά Σφαγεία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]