Στην Πρέβεζα αναμένεται η Υπουργός Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά

Σε ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός για την Πρέβεζα θα αναδειχθεί το Συμπόσιο Λήξης του 6ου Πανελληνίου Φεστιβάλ "Κωφοί και Ακούοντες εν δράσει" το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Πρέβεζα από 28 έως 30 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πρέβεζας, στην πόλη μας αναμένεται να βρεθεί και η νέα Υπουργός Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά προκειμένου να παρακολουθήσει ένα κομμάτι των εκδηλώσεων οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, στην Πρέβεζα. Συγκεκριμένα την Παρασκευή 28 του μήνα και ώρα 9 το βράδυ στην Πλατεία Δικαστηρίων θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην οποία θα αναδειχθούν τα ήθη και έθιμα της περιοχής.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει :
•Βραδιά Παραδοσιακών Χορών με χορευτικά σχήματα της περιοχής ( Δήμου, Καναλίου, Συρρακιωτών, ΚΑΠΗ και Ψυχαργώς και του συλλόγου ΑμεΑ , Ποντιακός σύλλογος, Χορευτικός όμιλος Πρέβεζας & Σύλλογος Γυναικών Αγίου Θωμά)
Θα ακολουθήσει Έκθεση Παραδοσιακών προϊόντων στον ίδιο χώρο.
Πολύ σημαντική επίσης είναι η καλλιτεχνική βραδιά που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20.30 το βράδυ στον Αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης.
Εκεί θα συμμετέχουν:
• Τοπικά Σχήματα ΑμεΑ
• Very Special Arts Hellas, Αθήνα
• Χοροθέατρο της ΕΣΑΕΙ ΕΝ ΡΟΗ, Θεσσαλονίκη, Αλεξάνδρεια
• Σχολή Χορού Ματίνας Κουρσάρη, Κιλκίς (συμβεβλημένη με την ΕΕΡ) και κατά πάσα πιθανότητα η Δημοτική Χορωδία Δήμου Ναυπλιέων και η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Χανίων .
Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]