Ιωάννινα:Παραστάσεις της Σχολής Κλασικού και Σύγχρονου Χορού του Πνευματικού Κέντρου.

Συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών από τον Πρόεδρό του κ. Κωνσταντίνο Γκόγκο, με αφορμή τις αναγκαίες αλλαγές ημερομηνιών, λόγω καιρού, αλλά και τις επικείμενες παραστάσεις της Σχολής Κλασικού και Σύγχρονου Χορού του Πνευματικού Κέντρου.

Αν όμως ο καιρός δημιούργησε προβλήματα σε
  2 αυτές δράσεις, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τις άλλες 2 που είναι προγραμματισμένες για την εβδομάδα που έρχεται και είναι οι παραστάσεις της Σχολής Κλασσικού και Σύγχρονου Χορού.
Συγκεκριμένα η Σχολή Κλασικού και Σύγχρονου Χορού του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών παρουσιάζει την Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 και ώρα 6 μ. μ. ένα Ανοιχτό μάθημα επί σκηνής από παιδιά ηλικίας 3 έως 5 ετών.


Το Ανοιχτό μάθημα και οι δυο εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας»
Να επισημάνουμε ότι το Ανοιχτό Μάθημα, είναι μια ευκαιρία για τα παιδιά και τους γονείς τους να δουν από κοντά το σημαντικό έργο που γίνεται στη Σχολή Χορού, αλλά και να συμμετέχουν σε αυτό.
Παράλληλα, τη  Δευτέρα 18 και την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 και ώρα 8:30 μ. μ. παρουσιάζεται το μπαλέτο «Αναζητώντας την χώρα του Γιατί»
Όπως αναφέρουν οι δασκάλες της Σχολής:
«Ποιος είναι τόσο σοφός ώστε να γνωρίζει την απάντηση σε κάθε ερώτηση;
Σίγουρα κάποιος θα υπάρχει!
Κάποιος που κατοικεί πιο κάτω από το πουπουλένιο Κάστρο και πιο νότια από την επικίνδυνη έρημο.
Αν ταξιδέψετε ως τη «χώρα του Γιατί», θα έχετε την ευκαιρία να τον συναντήσετε.»
Τέλος, τη Δευτέρα 25 Ιουνίου, στις 9 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Παράσταση Χορού με αποσπάσματα από τα μπαλέτα «Le Corsaire», «Les Sylphides», «Λίμνη των Κύκνων» και σύγχρονες χορογραφίες των δασκάλων της σχολής.
Χορογράφοι και δασκάλες της σχολής: Έλενα Ανδρεάδη, Τζίνα Βίκα, Ελεονώρα Ηλία, Λάουρα Τσιάτη.

Όλες οι παραστάσεις της Σχολής Χορού θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας» του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών, ενώ η είσοδος για όλες είναι ελεύθερη» κατέληξε ο κ. Γκόγκος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]