Ανακοίνωση Του Συντονιστικού του Πανηπειρωτικού Συλλαλητηρίου για την ελληνικότητα της Μακεδονίας


Την αποτίμησή του για το Πανηπειρωτικό Συλλαλητήριο  για την ελληνικότητα της Μακεδονίας ,που έλαβε χώρα στα Ιωάννινα ,κάνει μέσω σχετικού δελτίου Τύπου, το Συντονιστικό.
Σε αυτό αναφέρεται αναλυτικά:
Το συντονιστικό που οργάνωσε το Πανηπειρωτικό Συλλαλητήριο χαιρετίζει τις πάνω από πέντε χιλιάδες Έλληνων που συμμετείχαν στη συγκλονιστική σύναξη για την υπεράσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας.

Παρά την έλλειψη χρόνου και τεχνογνωσίας, τις προβοκάτσιες και το κλίμα φόβου που προσπάθησαν να δημιουργήσουν γνωστοί και άγνωστοι στην πόλη μας, ο λαός των Ιωαννίνων διακήρυξε ενότητα, δημοκρατία και πατριωτισμό.

Οι χαιρετισμοί των συλλογικοτήτων και οι ομιλίες έδωσαν ξεκάθαρα το μήνυμα αλληλεγγύης και εθνικής συνείδησης και διέψευσαν περίτρανα τις συκοφαντίες περί ακροδεξιάς συγκέντρωσης.

Ξεχώρισαν οι χαιρετισμοί των Κυπρίων φοιτητών, των Ασσυρίων της Αυστραλίας, της Παμμακεδονικής Ένωσης ΗΠΑ καθώς και ο συγκινητικός χαιρετισμός του Παλαιστινίου συμπολίτη μας. Επιστέγασμα όλων, το ηχογραφημένο χαιρετιστήριο μήνυμα του παπα-Θανάση από την Ι.Μ. Παναγίας Δουραχάνης που λόγοι υγείας τον κράτησαν μακριά μας.

Καλούμε τον λαό της πόλης μας σε δημοκρατική πατριωτική εγρήγορση για το μεγάλα θέματα της Ελλάδας στο μέλλον. Η προτροπή σας μας επιφορτίζει με την ευθύνη να συνεχίσουμε τον αγώνα ενότητας και εθνικής ομοψυχίας που ξεκινήσαμε.

Κρατάμε ως λάβαρο την τελευταία φράση των Ασσυρίων αδερφών:
«Αν χάσουμε την πατρίδα μας, μετά τι;...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]