ΙΩΑΝΝΙΝΑ: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ- ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Υ

Με κοινό παρονομαστή το νερό των Πηγών του Αγίου Γεωργίου

Μια πολύ ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία αναλαμβάνει η Τοπική Κοινότητα Αγίου Γεωργίου Φιλιππιάδας σε συνεργασία με τον Μορφωτικό Σύλλογο και τον Σύλλογο Προστασίας Πηγής και Περιβάλλοντος Χώρου Αγίου Γεωργίου.
Ο λόγος για διήμερες εκδηλώσεις με γενικό τίτλο “Ο Δρόμος του νερού” και στόχο να θεσμοθετηθούν και να πραγματοποιούνται κάθε καλοκαίρι αναδεικνύοντας μέσα από πολιτιστικά δρώμενα την σημασία του νερού των Πηγών του Αγίου Γεωργίου.
Για τον λόγο αυτό οι εκδηλώσεις (που προγραμματίζεται να γίνουν 21 και 22 Ιουλίου ) περιλαμβάνουν την πρώτη μέρα αντάμωμα χορευτικών συγκροτημάτων και τη δεύτερη μέρα ημερίδα προστασίας και τήρηση μέτρων για την προστασία της πηγής.
Οπως σημειώνει η Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας,οι διοργανωτές μάλιστα στοχεύοντας να διευρύνουν το θέμα της προστασίας των πηγών από τις οποίες υδρεύονται η Άρτα, η Πρέβεζα και η Λευκάδα ζητούν την συνεργασία των όμορων Δήμων και των Συνδέσμων Ύδρευσης αφού κοινός παρονομαστής είναι το σημαντικότερο αγαθό:Το νερό της πηγής του Αγίου Γεωργίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]