Ιωάννινα:PAGURISTAS - LET'S DO IT «Γίνε η αλλαγή που μεριμένεις!»

«Γίνε η αλλαγή
που μεριμένεις!»

Για ακόμη μια χρονιά η ανοικτή εθελοντική ομάδα πολιτών των Ιωαννίνων ”Paguristas” θα δράσει στο πλαίσιο της διεθνούς καμπάνιας καθαρισμού ”Let’s do it” που αποτελεί τη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας!
Φέτος οι Γιαννιώτες εθελοντές θα ενώσουν δυνάμεις με τους αθλητές και προπονητές του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Ιωαννίνων (Α.Γ.Σ.Ι.) και με τους μαθητές και καθηγητές των Ι.Ε.Κ. Δέλτα Ιωαννίνων.
Στόχος ο καθαρισμός δεξιά και αριστερά του επαρχιακού δρόμου, ο οποίος συνεχίζει παράλληλα της περιφερειακής οδού, αμέσως πριν τα γήπεδα Σταυρακίου έως και λίγα μέτρα πριν τα φανάρια προς Νεοχωρόπουλο. Δυστυχώς εκεί, οδηγοί αλλά και περιπατητές δεν προτιμούν τους κάδους απορριμμάτων αλλά το έδαφος!
Θέλουμε να σταλεί ακόμη ένα ηχηρό μήνυμα προς την κατεύθυνση προστασίας της φύσης και σεβασμού του δημοσίου χώρου.
Προσκαλούμε τους πολίτες, ακόμη κι αν δεν δραστηριοποιούνται σε κάποια ομάδα, σύλλογο ή άλλο φορέα, να ενώσουν τις δυνάμεις τους για περίπου δύο ώρες μαζί μας!
H συνάντηση θα γίνει μπροστά από τις εγκαταστάσεις των Δημοτικών λαχανόκηπων, τέρμα οδού Σταυρακίου - Άρη Βελουχιώτη, μετά τις φυλακές στις 10.30 το πρωί της Κυριακής 29 Απριλίου.
Απαραίτητα φέρτε μαζί σας την καλή διάθεση, την υπομονή και την επιμονή στις αρχές του εθελοντισμού και... καπέλο! Προαιρετικά όποιος θέλει φέρνει εργαλεία κήπου, φτυάρια και αξίνες!
Πληροφορίες: https://www.facebook.com/groups/prwtagwnistas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]