Ιωάννινα:Σταθερή ..αξία στα τροχαία η Περιφερειακή Οδός ...Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα [φωτο]

Σε δρόμο καρμανιόλα αποδεικύνεται η Περιφερειακή Οδός Ιωαννίνων ,με αρκετά τροχαία να σημειώνονται κατά καιρούς ,κάποια εξ αυτών  σοβαρά ,ενώ δεν λείπουν δυστυχώς  οι περιπτώσεις όπου έχουν χαθεί και ανθρώπινες ζωές.
Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε  το βράδυ του Σαββάτου  μια  περίπου ώρα μετά τα μεσάνυχτα ,στο  ύψος της διασταύρωσης Σταυρακίου ,όταν δύο Ι.Χ.Ε οχήματα υπο συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκαν μεταξύ τους .
Οι επιβαίνοντες αυτή τη φορά στάθηκαν τυχεροί , έχοντας να μετρούν    μόνο υλικές ζημιές αφού δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός .
Συγκεκριμένα 5 άτομα διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χατζηκώστα  ,με τα δύο να παραμένουν για νοσηλεία με ελαφρά τραύματα .
Στον συγκεκριμένο όμως  δρόμο  με μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο  δεν είναι λίγοι οι οδηγοί που αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες ,παραβιάζουν ερυθρούς σηματοδότες με αποτέλεσμα η Περιφερειακή Οδός να έχει μετατραπεί δυστυχώς σε.. σταθερή αξία  σε ότι αφορά τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα .
Απαιτείται  λοιπόν ιδιαίτερη προσοχή απο τους οδηγούς ,τους πεζούς που επιχειρούν να διασχίσουν κάθετα το οδόστρωμα και απο τους ποδηλάτες και τους δικυκλιστές,προκειμένου να βελτιωθεί η εικόνα στον συγκεκριμένο δρόμο που εξυπηρετεί πολλούς οδηγούς σε καθημερινή βάση ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]