ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Ιωάννινα :Το Δημαρχείο στην Ελεούσα φωτίζεται μπλε για τον Αυτισμό

Το Δημαρχείο στην Ελεούσα φωτίζεται μπλε για τον Αυτισμό

Με μπλε χρώμα θα φωτιστεί το Δημαρχείο στην Ελεούσα τη Μ. Δευτέρα 2 Απριλίου 2018,  στο πλαίσιο των  εκδηλώσεων της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό.
Πρόκειται για μια ξεχωριστή δράση στην οποία συμμετέχει για πρώτη φορά φέτος ο Δήμος Ζίτσας και εντάσσεται στο πλαίσιο της παγκόσμιας πρωτοβουλίας «Light it up Blue», που στοχεύει μέσα από το μπλε φωτισμό που «ντύνει» επιλεγμένα κτίρια και ιστορικά μνημεία σε όλο τον κόσμο να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει την κοινωνία για τον αυτισμό.
Έτσι, ο Δήμος Ζίτσας ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων και με δεδομένο ότι στην Τ.Κ. Ζίτσας από το 2001 λειτουργεί η στέγη αυτιστικών Ατόμων «ΕΛΕΝΗ ΓΥΡΑ», το βράδυ της Μ. Δευτέρας  θα φωτίσει με μπλε χρώμα το Δημοτικό κατάστημα στην Ελεούσα θέλοντας με τη συμβολική αυτή ενέργεια να  αφυπνίσει τις  συνειδήσεις όλων μας και να υπενθυμίσει το  χρέος της κοινωνίας απέναντι στα άτομα με αυτισμό και τις οικογένειες τους.
                                                                           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]