Οι ..πεινασμένοι "εισβολείς" ..ξαναχτύπησαν !Εφαγαν.. και ήπιαν σε Δόλιανη και Λεπτοκαρυά ![φωτο]

Λίγα αμόλις 24ωρα μετά το μπαράζ διαρρήξεων στο χωριό Πέτρα Ζαγορίου ,όπου άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες εισέβαλλαν σε  δημοτικούς χώρους τους οικισμού και σε 6 σπίτια  ,ανάλογο σκηνικό  καταγγέλθηκε στην αστυνομία,   αυτή τη φορά για τα χωριά Δόλιανη και Λεπτοκαρυά .
Οπως είπε  μιλώντας στο epirus-tv-news ο  αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Ανατ.Ζαγορίου και Βοβούσας κ. Κώστας Παπακώστας  , η άγνωστη μέχρι στιγμής  πεινασμένη "συμμορία"   κατάφερε να εισβάλλει στο κοινοτικό καφενείο του χωριού  .
Εκεί ,οι δράστες  αφού μαγείρεψαν και έφαγαν στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή ,χωρίς να γίνουν αντιληπτοί .
Ανάλογο το  σκηνικό  που καταγράφηκε σήμερα τα ξημερώματα σε ένα ακόμη χωριό του Ζαγορίου στη Λεπτοκαρυά ,όπου αφού έσπασαν  τζάμια και παραβίασαν παράθυρα κατάφεραν να μπουν στο εσωτερικό 2 σπιτιών  και αφού και πάλι μαγείρεψαν ,έφαγαν και ήπιαν  ,εξαφανίστηκαν !
Σημειώνεται ότι στα πρόσφατα χτυπήματά΄τους ,οι δράστες δεν έκαναν άνω κάτω τους χώρους όπου εισέβαλαν όπως είχαν πράξει στην Πέτρα Ζαγορίου .
"Πραγματικά  αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες στα χωριά του Ζαγορίου έχει προκαλέσει μεγάλη απορία  αλλά και ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής .Αυτό που μας ξαφνιάζει είναι προφανώς η εμμονή των ..πεινασμένων δραστών ,να μπαίνουν σε σπίτια με μοναδικό σκοπό να μαγειρέψουν ,να φάνε και στη συνέχεια  να εξαφανιστούν .
Για τα συμβάντα έχει ενημερωθεί η αστυνομία ,άνδρες της οποίας κυριολεκτικά βρίσκονται  σε κάθε ραχούλα της ευρύτερης περιοχής ,με στόχο να φτάσουν στα ίχνη των δραστών ,
που  απ ότι φαίνεται έχουν  ιδιαίτερη αδυναμία στη ..μαγειρική τέχνη ",υπογράμμισε χαρακτηριστικά  ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Ανατ.Ζαγορίου και Βοβούσας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]