Για φιλανθρωπικό σκοπό το ποσό που συγκέντρωσε η παράταξη Γιάννενα Τώρα για το χριστουγεννιάτικο δέντρο

ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ» ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ

Η Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Τώρα», ανταποκρινόμενη στο πάνδημο αίτημα των Γιαννιωτών, ζήτησε από τη Δημοτική Αρχή, με συναινετική επιστολή της, την άδεια να τοποθετήσει Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία της πόλης. Η Δημοτική Αρχή, με ζηλευτή ταχύτητα, που αν την επεδείκνυε και σε άλλα θέματα θα είχε να παρουσιάσει σημαντικό έργο, απέρριψε το αίτημά μας με εμφανώς σαθρά επιχειρήματα. Τα περί στατικότητας της πλατείας αλλά και τα περί μη έγκαιρης υποβολής του αιτήματός μας ακούγονται εντελώς φαιδρά. Απλώς για άλλη μια φορά η Δημοτική Αρχή δείχνει ότι δεν θέλει να έχει καμία γόνιμη αλληλεπίδραση ούτε με τις άλλες Δημοτικές Παρατάξεις ούτε με τους δημότες.
Η Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Τώρα» προωθεί με όλες τις δυνάμεις της τον πολιτικό πολιτισμό. Στο πλαίσιο αυτό και σεβόμενη την απόφαση της Δημοτικής Αρχής (άδικη και αδικαιολόγητη αλλά δικαιωματικά δική της), δεν θα στήσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, αποφεύγοντας με τον τρόπο αυτό να εκθέσει σε παράνομη δραστηριότητα το συνεργείο που οικειοθελώς προσφέρθηκε να μας βοηθήσει, και με σεβασμό γενικότερα στο Νόμο, όπως οφείλει να κάνει μια Παράταξη που διεκδικεί την ηγεσία του Δήμου.
Ανακοινώνουμε στους συμπολίτες μας ότι το ποσό που συγκεντρώθηκε για το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, από το υστέρημα των μελών μας, θα το διαθέσουμε για φιλανθρωπικό σκοπό. Όμως το «κατηγορώ» της κοινωνίας και την πανελλήνια χλεύη θα τα υποστεί εξ ολοκλήρου η Δημοτική Αρχή η οποία, για άλλη μια φορά, συμπεριφέρεται με απαράδεκτο και αλαζονικό τρόπο.
Καλά Χριστούγεννα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]