Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. : "Ευχαριστίες για Εβδομάδα Συγκέντρωσης Φαρμάκων."

Την βαθιά αίσθηση προσφοράς προς τον συνάνθρωπο επέδειξαν οι εκατοντάδες συμπολίτες μας και φορείς της πόλης που συμμετείχαν στην «Εβδομάδα Συγκέντρωσης Φαρμάκων», που διοργάνωσε ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» από τις 16 έως τις 22 Οκτωβρίου. Με τη δράση αυτή, συγκεντρώθηκε σημαντικός αριθμός φαρμάκων και ιατροφαρμακευτικού υλικού, το οποίο θα διατεθεί σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες των Ιωαννίνων μέσω της δομής του Κοινωνικού Φαρμακείου.
Για την επιτυχία της δράσης αυτής, πέρα από τους ανώνυμους συμπολίτες μας συνέβαλε, η Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, η Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων, η Πυροσβεστική Διεύθυνση Ιωαννίνων, ο Ερυθρός Σταυρός, τα Σχολεία Δημόσιας και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων, οι Παιδικοί Σταθμοί της πόλης μας, τα Φροντιστήρια Μέσης και Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης και πολλοί εργασιακοί χώροι που δέχθηκαν να τοποθετήσουν τα ειδικά κουτιά συγκέντρωσης του υλικού.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» αναγνωρίζει την μεγάλη κοινωνική ευαισθητοποίηση των Ιωαννιτών και ευχαριστεί δημόσια όσους συμμετείχαν και στήριξαν την προσπάθεια αυτή. Επειδή όμως οι ανάγκες είναι μεγάλες και συνεχείς, καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συνεχίσουν να προσφέρουν την στήριξή τους στις δράσεις και στις δομές του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.», γνωρίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο στηρίζουν τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]