Θεσπρωτία:Κλείνει για την Αστυνομία η υπόθεση του 35χρονου κτηνοτρόφου .

Μετά τη  μεταφορά του στο νοσοκομείο Φιλιατών για προληπτικούς λόγους, ο 35χρονος Ηλίας Ντρίκος που επέστρεψε  απο μόνος του σήμερα το πρωί στο σπίτι του μετά απο δύο εβδομάδες αναζήτησής του απο τις   Αρχές και τους  οικείους του , αμέσως μετά  μετέβη στο Α.Τ Ηγουμενίτσας.
Σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος κατέθεσε στους αστυνομικούς ,για προσωπικούς του λόγους θέλησε οικειοθελώς να μείνει    μόνος ,καθώς αισθανόταν   πιεσμένος.
Κατά το  διάστημα της εξαφάνισής του  κάποια στιγμή ,όπως εξομολογήθηκε στις Αρχές ,σκέφτηκε να επιστρέψει ,αλλά το αίσθημα της ντροπής  ήταν εκείνο που τον εμπόδιζε .
Με τις μέρες  όμως να περνούν και την επιβίωσή του στην ορεινή περιοχή να γίνεται δύσκολη αλλά και την αγάπη του για τους οικείους του να τον φορτίζει συναισθηματικά , πήρε  τελικώς σήμερα το πρωί  την απόφαση να επιστρέψει στην οικία του και να βάλει τέλος στην αγωνία όλων.
Αξίζει να σημειωθεί πώς σύμφωνα με τα όσα είπε στην κατάθεσή του ο 35χρονος κτηνοτρόφος ,η  συγκεκριμένη υπόθεση για την Αστυνομία έχει κλείσει  καθώς έχει αποκλειστεί
το οποιοδήποτε  ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας ,τύπου απαγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]