H Συντονιστική Επιτροπή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ιωαννίνων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

    Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 7 Σε
πτεμβρίου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. η Συντονιστική Επιτροπή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ιωαννίνων, αποτελούμενη από το Συντονιστή  Ευάγγελο Κουτσή, τα μέλη  Κων/νο Παλάσκα και Γιώργο Γοργόλη, καθώς και τα μέλη του  Εθνικού Συμβουλίου Ελπινίκη Μπάρκα και Χρήστο Οικονόμου.
   Στην προγραμματισμένη επίσκεψη συναντήθηκε με το Διοικητή κ.Βασίλη Τσίκαρη και τον Υποδιοικητή κ.Κων/νο Χολέβα, όπου έγινε εποικοδομητική συζήτηση εφ όλης της ύλης, που αφορούσε την προσπάθεια που συντελείται, ως προς την αναβάθμιση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.
   Αναλυτικά συζητήθηκαν οι τομές που έγιναν και έχουν σχεδιαστεί να συνεχιστούν, από την παρούσα διοίκηση, με ανθρωποκεντρικό πάντα προσανατολισμό, για εκσυγχρονισμό των παροχών υγείας σε καιρούς οικονομικής δυσπραγίας.
   Διαπιστώθηκε πλήρης ταύτιση απόψεων σε όλους τους τομείς.
   Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στα πλαίσια της συγκυβέρνησης στηρίζουν και θα συνεχίσουν να στηρίζουν το κυβερνητικό έργο, σε έναν τόσο ευαίσθητο χώρο, όπως είναι ο χώρος της υγείας.
   Η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί με όραμα και τελικό στόχο την πλήρη αναβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ώστε οι πολίτες να απολαμβάνουν τα κεκτημένα τους δικαιώματα.
                                                                                                     

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]