Διάκριση του Έλληνα Chef κ. Θωμά Νικολάου στο Φεστιβάλ “TIPICITA’ IN BLU FESTIVAL 2017”

Διάκριση του Έλληνα Chef κ. Θωμά Νικολάου στο Φεστιβάλ “TIPICITA’ IN BLU FESTIVAL 2017”
Την Παρασκεύη 26 Μαΐου 2017 στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Tipicita’ in Blu που διοργανώνεται στην Ανκόνα της Ιταλίας όπου η πό
λη της Ηγουμενίτσας συμμετέχει ως «τιμώμενη πόλη», στο επίσημο δείπνο προς τιμήν της αποστολής της πόλης της Ηγουμενίτσας, των χορηγών και των συνδιοργανωτών του Φεστιβάλ, ο Ηγουμενίτσιώτης Chef κ. Θωμάς Νικολάου, Μέλος της Ένωσης Γαστρονομίας Ελλάδος και υπεύθυνος της Ένωσης στο Νομό Θεσπρωτίας, διαγωνίστηκε με τον αντίστοιχο Ιταλό Chef, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές όλων των παριστάμενων, μεταξύ των οποιων μεγάλος αριθμός δημοσιογράφων των εθνικών μέσων ενημέρωσης  της Ιταλίας και περιοδικών γαστρονομίας.
Ο Έλληνας Chef επικράτησε «κατά κράτος» του Ιταλού και στα τρία πιάτα που προσέφερε στους προσκεκλημένους του Φεστιβάλ.
Την επόμενη μέρα, στην κεντρική εκδήλωση του Φεστιβάλ ανοιχτή στο κοινο που διοργανώθηκε στην Μαρίνα της Ανκόνα, ο κ. Θωμάς Νικολάου βραβεύτηκε από την Δήμαρχο της Ανκόνα και την Αντιδήμαρχο Τουρισμού της Βενετίας με τιμητική πλακέτα υπό τις έντονες επευφημίες όλων των παρευρισκόμενων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]