Βουλευτές της ΝΔ κατά Καμμένου: «Ας μην ψάχνει για εσωτερικά προβλήματα στη ΝΔ»
Απάντηση στα όσα είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένος, σε συνέντευξή του το πρωί της Κυριακής (δείτε εδώ), έδωσαν με κοινή τους δήλωση δώδεκα βουλευτές της ΝΔ.
«Η σημερινή τοποθέτηση του κ. Καμμένου για 'πλαστογραφημένα έγγραφα βουλευτών της ΝΔ' που απουσίαζαν από την ψηφοφορία για την φωτογραφική τροπολογία της κυβέρνησης, προστίθεται στις γνωστές φαντασιώσεις του εταίρου του κ. Τσίπρα», αναφέρουν στη δήλωσή τους οι βουλευτές της ΝΔ και προσθέτουν: «Ας μην ψάχνει, λοιπόν, ο κ. Καμμένος για εσωτερικά προβλήματα στη ΝΔ. Άλλωστε πολλά έχει στο εσωτερικό της κυβέρνησης και του κόμματός του μετά μάλιστα και τη σημερινή του πιρουέτα για ταύτιση των ΑΝΕΛ με το 'παλιό πατριωτικό ΠΑΣΟΚ'. Και για να μην επανέρχεται καθημερινά του επισημαίνουμε ότι σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος έχει ταχθεί κατά της συγκεκριμένης χαριστικής τροπολογίας».
Οι βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που υπογράφουν τη συγκεκριμένη δήλωση είναι οι εξής: Σ. Αναστασιάδης, Στ. Καλαφάτης, Θ. Καράογλου, Κ. Γκιουλέκας, Γ. Καρασμάνης, Γ. Κασαπίδης, Ντ. Μπακογιάννη, Χρ. Σταϊκούρας, Απ. Βεσυρόπουλος, Κ. Κοντογιώργος, Κ. Κουκοδήμος, Κ. Τζαβάρας.
★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr
Labels:
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.