ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΤΑΦΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Συνάντηση Υπ.Παιδείας με τα στελέχη Εκπ/σης Ηπείρου

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Υπουργού Παιδείας κ. Κ. Γαβρόγλου στα Ιωάννινα, την Παρασκευή 31 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τα στελέχη Εκπ/σης Ηπείρου: την Περιφερειακή Διευθύντρια  Εκπαίδευσης, τους Προϊσταμένους  Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης και τους/την Διευθυντές/ντρια   Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας  Εκπ/σης. Στη συνάντηση συζητήθηκαν εκτενώς τα ζητήματα που αφορούν τόσο τα γενικότερα εκπαιδευτικά θέματα  όσο και θέματα που σχετίζονται με την περιοχή της Ηπείρου.
Κατ αρχάς εκφράστηκε  από τα στελέχη της εκπαίδευσης  η ικανοποίηση  για την ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων κατά τη διάρκεια της φετινής  χρονιάς και  εκτιμήθηκε ότι οι αλλαγές στο Γυμνάσιο κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση.  Επιπλέον, ιδιαίτερα θετικά εκφράστηκαν οι Δ/ντές  των Διευθύνσεων ΔΕ για το θεσμό του Μεταλυκειακού Έτους-Τάξη Μαθητείας στην Επαγγελματική Εκπαίδευση που εφαρμόστηκε πρώτη φορά το σχολικό έτος που διανύουμε.
Τέθηκαν προβληματισμοί και έγινε ανταλλαγή απόψεων για το Λύκειο, την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων Α/θμιας και Δ/θμιας, την έγκαιρη πραγματοποίηση των υπηρεσιακών μεταβολών, την αναγκαιότητα επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών και την ενδυνάμωση του εκπαιδευτικού έργου.
Συνολικά η συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας υπήρξε ουσιαστική καθώς αναπτύχθηκε γόνιμος  και εποικοδομητικός διάλογος πάνω σε συγκεκριμένες θέσεις και απόψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]