Η "Τσουκνίδα του Σαββάτου 22 Απριλίου

Αιωνία τους η μνήμη!

Η σύνταξη είναι για τον κάθε άνθρωπο η ανταμοιβή των κόπων του μιας ολόκληρης ζωής! Η σύνταξη δεν είναι ένα μέσο πλουτισμού για τον συνταξιούχο, αλλά ένα μέσο για να εξασφαλιστεί η αξιοπρεπής του διαβίωση στο τέλος της ζωής του, όπως είχε πει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Χρυσόγονος, τον Απρίλιο του 2015!
Βέβαια, από τότε έχει κυλήσει πολύ νερό στο μύλο της προδοσίας του ΣΥΡΙΖΑ και οι πρώτες που πετσοκόβονται είναι οι συντάξεις!
Αυτές οι εγκληματικές φυσιογνωμίες του ΣΥΡΙΖΑ με την “ευγενική χορηγία” των “κουκουλοφόρων καταδοτών” των ΑΝΕΛ νομοθέτησαν πως, οι χήρες των στρατιωτικών που έχασαν τη ζωή τους επάνω στο καθήκον και οι οποίες είναι κάτω των 55 ετών δεν δικαιούνται συντάξεως (Νόμος Κατρούγκαλου, άρθρο 12)!
Βρε αχρείοι, βρε λεχρίτες, ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να ασελγείτε στους ήρωες νεκρούς μας που εν ζωή υπερασπίζονταν την ακεραιότητα της Πατρίδος μας;;  
Βρε Κομμουνιστή – κατά δήλωσή σου – Κατρούγκαλε με τα σατέν μαντηλάκια στο σακάκι, θα μας πεις πως θα ζήσουν οι χήρες των στρατιωτικών μας και τα ορφανά παιδιά τους;;
Βρε “δολοφόνοι”, μην τολμήσετε να παραστείτε στις κηδείες των ηρώων στρατιωτικών μας και βεβηλώσετε τη μνήμη τους! Μην τολμήσετε να παραστείτε στις κηδείες τους, προβάλλοντας τις σαπιοκοιλιές σας που είναι έτοιμες να σκάσουν από το πολύ φαί!!

O “πόρτα -πόρτα” έχει κάψει… φλάντζα!!



Όταν ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να τοποθετήσει υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων τον Δημήτρη Καμμένο, ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων από τους Συριζαίους, λόγω των θέσεων που είχε λάβει κατά καιρούς από την ηλεκτρονική του σελίδα στο διαδίκτυο, την “πόρτα - πόρτα”!
Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης είχε πει: “Δεν είμαι ευτυχής για την υπουργοποίηση ενός προσώπου με ρατσιστικές απόψεις”! Ο Στέλιος Κούλογλου, επίσης Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε πει: «Ο λογαριασμός του στο twitter ήταν γεμάτος από ομοφοβικά και ρατσιστικά σχόλια με τιτιβίσματα κατά του “εγκληματία” Τσίπρα»!
Έτσι, ο “ρατσιστής” Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων;;; έκλεισε το λογαριασμό του στο διαδίκτυο, που εν πολλοίς του είχε δώσει την είσοδο στη Βουλή! Όταν οι αφελείς ψηφοφόροι του, πίστεψαν ότι ψηφίζουν έναν άνδρα που γνωρίζει γιατί φοράει τα παντελόνια!  
Αυτός λοιπόν, ο κιοτής (ο δειλός) έχει πολλές φορές διαψεύσει όλους όσους τον τίμησαν με την ψήφο τους!
Μετά όμως, από αυτά που προ ημερών δήλωσε, θέλουν να τον πάρουν με τις κλωτσιές! Είπε, ο Καμμένος, όνομα και πράγμα:
«Όταν κόψω τη φορολογία από το 29% στο 26%, δεν έχει άμεσο αντίκτυπο σε αυτόν που στο ΑΤΜ θα πάρει 40 ή 20 ευρώ λιγότερα το μήνα. Έχει όμως, διότι τα παιδιά του παππού ή οποιουδήποτε τη σύνταξη την κόβω, εάν καταφέρουμε και εξηγήσουμε στον κόσμο ότι από το να έχει τη σύνταξη ο παππούς και να του παίρνει ένα 100αρικο το μήνα ο εγγονός, να πίνει φραπέ και να παίζει τάβλι, προτιμώ να του πάρω εγώ σαν κράτος, εφόσον είμαι σοβαρό, το 100αρικο και να το κάνω εργοδοτική εισφορά, να πάω να βρω δουλειά στο παιδί για να μην πίνει φραπέ»!!

Σ΄ αγαπώ… μ΄ αγαπάς;;



Της κακομοίρας έχει γίνει στη ΝΔ με τις δηλώσεις του Αντιπροέδρου της, Αδώνιδος Γεωργιάδη, για την Εξεταστική Επιτροπή που “στήνουν” οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για την Υγεία!
Απέναντι από τον Άδωνη Γεωργιάδη βρέθηκε η αναπληρώτρια τομεάρχης υγείας της ΝΔ, Κατερίνα Παπακώστα! Και ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, την καρατόμησε αμέσως προφυλάσσοντας την υστεροφημία του Αντιπροέδρου του! Τοποθετώντας στη θέση της, τον νεοφερμένο από το “Ποτάμι” Ιάσωνα Φωτήλα!
Περνώντας έτσι το μήνυμα ότι, όποιος κινείται εκτός κομματικής γραμμής πάει σπίτι του και επιπρόσθετα ότι, καταργεί την επετηρίδα και δίνει αξιώματα σε ένα νεοφερμένο!
Είναι όμως τόσο απλά τα πράγματα;; Εμείς, θα σας δώσουμε τη δική μας ανάγνωση!  
Η Κατερίνα Παπακώστα δεν συγχώρησε ποτέ τον Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος φορτώθηκε” στην πλάτη του την εκλογή της Άννας – Μισέλ Ασημακοπούλου στη Β΄ Αθηνών στις εκλογές του 2015! Η οποία το 2012 είχε εκλεγεί Βουλευτής στο Νομό Ιωαννίνων μετέχοντας στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, ως η αρεστή του Αντώνη Σαμαρά!
Όμως, εκδιωγμένη από τα Γιάννενα, ήταν άστεγη και κάποιος έπρεπε να αναλάβει την “επανεκλογή” της! Αυτό λοιπόν, το πολιτικό σπρώξιμο από τον Γεωργιάδη (κατ΄ επιθυμία και εντολή – λέμε πάλι – του Αντώνη Σαμαρά), της Άννας – Μισέλ Ασημακοπούλου στις εκλογές του 2015, κόντεψε να αφήσει εκτός εκλογής την Κατερίνα Παπακώστα, η οποία εκλέχθηκε πολύ δύσκολα, παίρνοντας την 11η και τελευταία έδρα από αυτές που κέρδισε η ΝΔ στην περιφέρεια της Β΄ Αθηνών!
Από την άλλη μεριά η τοποθέτηση του Φωτήλα ήταν ένα πολιτικό πικάρισμα των Καραμανλικών στο κόμμα, οι οποίοι είδαν ένα δικό τους πρόσωπο (την Παπακώστα) να καρατομείται με συνοπτικές διαδικασίες και να αντικαθίσταται από έναν πρώην Ποταμίσιο! Αφού ως γνωστόν υπάρχει ανοικτό μέτωπο στη ΝΔ, των Καραμανλικών με τους Μητσοτακικούς – Σαμαρικούς που έχουν προς το παρόν συμμαχήσει!
Άλλωστε, η προ καιρού θέση της Παπακώστα για την υπερψήφιση των αντίμετρων – που εξυπηρετεί την κυβέρνηση, αφού Καραμανλής – Τσίπρας τα βρίσκουν στα περισσότερα θέματα – απηχούσε τη θέση του Καραμανλικού μπλοκ της ΝΔ!
Γι΄ αυτό, να είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε δακρύβρεχτες ιστορίες στη ΝΔ, αφού οι κακές γλώσσες λένε πως την κίνηση σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία, την υποκινεί και το Καραμανλικό μπλοκ. Αυτό που στοχοποιεί τους Γεωργιάδη, Βορίδη, Λοβέρδο, για να τους αδρανοποιήσει πολιτικά και σε μια Οικουμενική κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή, εκείνοι δεν θα μπορούν να έχουν “αξιώσεις” υπουργικών θώκων!
Μακιαβελικές θέσεις και σκέψεις, αλλά έτσι είναι η πολιτική! Χτίζεται στο παρασκήνιο και ο λαός το αποτέλεσμα το μαθαίνει τελευταίος!!

Πρώτοι πάντα στις χαρές… με πανηγύρια! 

 

Όπως έγραψε η εφημερίδα των Συντακτών: Περιχαρείς μπροστά σε 100 οβελίες πόζαραν ο δήμαρχος Αμαρουσίου και η συμβία του στα φωτογραφικά ρεπορτάζ από το “Πάσχα Αγάπης”, όπου μοιράστηκαν δωρεάν κοψίδια σε δημότες και μη. Μόνο που στα τελειώματα της πασχαλινής γιορτής γίναμε μάρτυρες μιας διόλου φωτογενούς σκηνής: απλωμένα χέρια πίσω από μεταλλικό κιγκλίδωμα συνωστίζονταν να αρπάξουν τα τελευταία κοψίδια, που μοίραζαν δημοτικοί υπάλληλοι, πετώντας τα σχεδόν στον αέρα, χωρίς πιάτο ή πιρούνι. Είχαν άραγε τελειώσει τα πλαστικά σκεύη και στη λαχτάρα να γευθούν την τελευταία πετσούλα πήγαν περίπατο τα προσχήματα; Κατοχική εικόνα; Πείνα και των γονέων; Το “τζάμπα” που είναι πιο γλυκό; Το σίγουρο είναι ότι η εικόνα μάλλον σε απελπισία παραπέμπει παρά σε χριστιανική αγάπη”! 
Αριστερές κακοήθειες, θα έλεγα εγώ…

Ποιο κορυφαίο στέλεχος της Siemens, εθεάθη στα Νότια Προάστια να βολτάρει με παρέα ανέμελα και ελεύθερα, με πεντακάθαρα τα μπουτάκια του, καθ΄ ότι φόραγε σορτσάκι;;
Ένα ήταν σίγουρο! Είχε καθαρίσει τα πόδια του, προφανώς, με χαλάουα!!     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]