ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Τα εξαπτέρυγα της …προδοσίας

Τα εξαπτέρυγα της …προδοσίας



Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι πλέον ένα πολιτικό πτώμα και δεν θέλει να το πιστέψει, αλλά ούτε θέλει να το καταλάβει και εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι επιστρέφει. Έτσι, βάζει λυτούς και δεμένους να ενισχύσουν αυτήν την “επιστροφή” του. Όπως ο “πολύς” Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος έχει αναλάβει εργολαβικά την πολιτική επιστροφή του Γιώργου Καρατζαφέρη. Αλλά μια και μιλάμε για “επιστροφή”, να αναφέρουμε και την επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου στην πολιτική σκηνή διά μέσω του ΠΑΣΟΚ. Και έχουν σχέση αυτές οι δυο επιστροφές;
Βεβαίως και έχουν!! Γιατί, εμείς έχουμε μνήμη ελέφαντα και σας θυμίσουμε, ότι ο ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη υπήρξε εξαπτέρυγο του ΠΑΣΟΚ!!
Αυτό τουλάχιστον εκμυστηρευόταν ο Αντιπρόεδρος του ΛΑΟΣ και υπουργός στην κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου, Γεώργιος Γεωργίου το βράδυ της Τετάρτης 30 Ιουνίου 2010 – μερικούς μήνες μετά την ψήφιση του πρώτου Μνημονίου – από την Θεσσαλονίκη, όταν προσπαθούσε να πείσει τους ψηφοφόρους του κόμματος που αποχωρούσαν ομαδικώς για την προδοτική κυβίστηση που εκείνο πραγματοποίησε.
«Είχαμε πληροφορίες ότι εννέα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν θα το ψήφιζαν και δεν μπορούσαμε να το αφήσουμε να καταψηφισθεί».
Καταλάβατε γιατί ο ΛΑΟΣ ψήφισε το Μνημόνιο; Για το καλό μας!! Για να σώσει την Πατρίδα, μας οδήγησε στην ασφαλή αγκαλιά του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και της ΕΕ.
Ή μήπως δεν είναι έτσι κ. Γεωργίου;
Όπως τότε που ως ευρωβουλευτής αποκαλέσατε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δις και τρις την FYROM ως “Μακεδονία”!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]