Αδιάβατος ο δρόμος για τα χωριά της Λάκκας Σουλίου απο την πλευρά της Κανέτας [βίντεο]



Χωρίς ρεύμα έμεινε   μεγάλο τμήμα του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων λόγω βλάβης σε μετασχηματιστή της ΔΕΗ   με τους φωτεινούς σηματοδότες στο κέντρο της πόλης να είναι εκτός λειτουργίας  και την τροχαία να ρυθμίζει την κίνηση των οχημάτων για την αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης.
Η ασθενής χιονόπτωση μετέτρεψε αρκετά  σημεία  στο λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων σε παγοδρόμια με τα οχήματα και τους πεζούς να κινούνται με δυσκολία .
Παγίδες εντοπίζονται  στην παραλίμνια περιοχή ,στην κεντρική πλατεία  και σε γειτονιές της Ανατολής και των Καρδαμιτσίων .
Ιωάννινα -παραλίμνια περιοχή 

Ιωάννινα- έξωθεν Δικαστικού Μεγάρου 

Ιωάννινα -κεντρική πλατεία 
Ιωάννινα - παραλίμνια περιοχή
Ιωάννινα -Παραλίμνια περιοχή 
Δεν έλειψαν και οι περιπτώσεις πεζών  που γλίστρησαν λόγω παγετού και χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.
Αδιάβατο  είναι  το επαρχιακό οδικό δίκτυο που οδηγεί στα Δερβίζιανα ,στην περιοχή της Λάκκας Σουλίου  με την Τροχαία να  έχει  απαγορεύσει  την κυκλοφορία των οχημάτων στη διασταύρωση Κοπάνης  ,μέχρι τη ρίψη ποσοτήτων αλατιού ,ενώ κάποια   οχήματα δίπλωσαν στο παγωμένο οδόστρωμα,χωρίς ευτυχώς να σημειωθούν τραυματισμοί.


Ιδιαίτερη προσοχή όμως  οφείλουν να δείχνουν οι οδηγοί και   στην Ε.Ο Ιωαννίνων Αθηνών ,καθώς δεν λείπουν παγωμένα σημεία "παγίδες" ,για την  ασφαλή κίνηση των οχημάτων .
Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής αυτή την ώρα αποκαθίσταται σταδιακά η κυκλοφορία  στο προαναφερθέν  επαρχιακό οδικό δίκτυο .μετά την ρίψη ποσότητας αλατιού  στο παγωμένο οδόστρωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]