Ηγουμενίτσα:Ανοιχτοί όλοι οι δρόμοι ..αποκαθίστανται τα προβλήματα Ανησυχία για τη νύχτα [βίντεο]

Ηταν μια δύσκολη μέρα η σημερινή για την ΠΥ Ηγουμενίτσας καθώς απο τον μεγάλο όγκο βροχής που δέχθηκε η περιοχή απο τα ξημερώματα και  κατά τς μεσημεριανές ώρες ,η υπηρεσία δέχθηκε 31  συνολικά κλήσεις για αντλήσεις υδάτων πρωτίστως  απο οικίες και δευτερευόντως απο καταστήματα .Τα κυριότερα προβλήματα απο συσσωρευμένα ύδατα δημιουργήθηκαν στο Μαυρούδι και τη Νέα Σελεύκεια,  με τους κατοίκους να είναι αγανακτισμένοι καθώς βιώνουν τα αποτελέσματα κακοτεχνιών  κάθε φορά που βρέχει ,όπως δήλωσε στην κάμερα του epirus-tv-news ιδιοκτήτρια επιχείρησης επίπλων .
Απο την πρώτη στιγμή οι άνδρες της ΠΥ μαζί με τις αρμόδιες υπηρεσίες , τα μηχανήματα της Περιφέρειας και τη συνδρομή  της Αστυνομίας, κατάφεραν να  αποκαταστήσουν τα περισσότερα  απο τα προβλήματα  που αντιμετώπισαν οι κάτοικοι  των παραπάνω περιοχών .
Αυτή την ώρα έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία στους οδικούς   άξονες πέριξ των  πληγέντων περιοχών ,ενώ μέσα στους οικισμούς   μέχρι αυτή την ώρα γίνονται αντλήσεις υδάτων απο σπίτια τόσο στο Μαυρούδι όσο και στη Νέα Σελεύκεια.
Σύμφωνα με   ενημέρωση απο την Τροχαία Ηγουμενίτσας ,όλοι οι οδικοί άξονες είναι ανοιχτοί και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται  κανονικά.
Τα προβλήματα  έχουν  πλέον αποκατασταθεί και στο κέντρο της Ηγουμενίτσας  με εξαίρεση το φουσκωμένο ρέμα του Γραικοχωρίου στο κέντρο της πόλης  με τη στάθμη των υδάτων να έχει ανέβει απειλητικά και τους  ιδιοκτήτες  σπιτιών και επιχειρήσεων που γειτνιάζουν με αυτό  να  εμφανίζονται  ιδιαίτερα ανήσυχοι ,καθώς σύμφωνα με την ΕΜΥ και την αποψινή νύχτα αναμένονται βροχοπτώσεις.
Η στάθμη μάλιστα  των νερών του  συγκεκριμένου ρέματος που καταλήγουν στο λιμάνι εσωτερικού της Ηγουμενίτσας πέρυσι  μετά απο σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που  είχε πλήξει  στην περιοχή ,είχε  φτάσει σε ύψος τα 3 μέτρα, με αποτέλεσμα να πλημμυρρίσει διπλανό ξενοδοχείο και παρακείμενο σπίτι  ,όπως δηλωσαν στο epirus-tv-news οι ιδιοκτήτες τους ,ευχόμενοι πως δεν θα αντιμετωπίσουν περαιτέρω προβλήματα κατά τη διάρκεια της νύχτας..

[δείτε το βίντεο που δημοσίευσε στο facebook κάτοικος της περιοχής ο κ.Βασίλης Δάλλας απο τα προβλήματα στη Νέα Σελεύκεια]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]