Σχόλιο του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρδαμιτσίων

Σχόλιο
 του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρδαμιτσίων
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρδαμιτσίων, διαβεβαιώνει τον  Δήμαρχο και την Δημοτική αρχή του Δήμου Ιωαννίνων, ότι η μόνη πρόθεση που είχαν πάντα οι ενέργειες του ήταν η αντιμετώπιση των τεράστιων προβλημάτων του οικισμού. Ανεξάρτητα από το ποιος ήταν κάθε φορά στην ηγεσία του Δήμου. Γιαυτό τα κάθε φορά Διοικητικά Συμβούλια οργάνωναν ανοιχτές συγκεντρώσεις, διαμαρτυρίες, έκλειναν δρόμους, έδιναν συνεντεύξεις, έστελναν ανακοινώσεις στον τύπο, έκαναν παραστάσεις στα Δημοτικά Συμβούλια, συναντούσαν Δημάρχους και αντιδημάρχους, προκαλούσαν δημόσια συζητήσεις. Αυτός είναι ο βασικός λόγος άλλωστε που ο Σύλλογος ζει σχεδόν είκοσι χρόνια και στηρίζεται από τους κατοίκους του οικισμού. Αυτό κάναμε και τώρα. Επιδιώξαμε την πιο ισχυρή κατά την κρίση μας πίεση με την δημόσια συζήτηση, αφού εξαντλήσαμε τις κατ΄ιδίαν συζητήσεις με τους αρμόδιους αντιδημάρχους.
Είναι πραγματικά κρίμα,  που και η παρούσα δημοτική αρχή, όπως και οι προηγούμενες, χρησιμοποιεί τα γνωστά, σκουριασμένα πια όπλα της ελληνικής πραγματικότητας. Αναζητά δηλαδή στην διεκδίκηση μας τις… «κρυφές» μας προθέσεις. Στοχοποιώντας μάλιστα «ορισμένα μέλη» του Δ.Σ. Αλήθεια ποια? Και με τι κριτήρια?
ΟΙ προθέσεις μας ήταν είναι και θα είναι πάντα ολοφάνερες. Το κοινό καλό. Η λύση των προβλημάτων. Γι αυτό και δεν θα πάψουμε να διεκδικούμε την αντιμετώπιση τους με όποιον τρόπο εκτιμούμε κάθε φορά πιο αποτελεσματικό.
Όσο για τα υπόλοιπα, οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα κοινά, κρίνονται από το αποτέλεσμα των πράξεων ή των παραλείψεων τους. Μακάρι οι ενέργειες της Δημοτικής αρχής να έχουν τα επιθυμητά για τον τόπο αποτελέσματα. Και να είναι σίγουρη ότι οι δημότες και ακούν και βλέπουν και κρίση διαθέτουν.
Καρδαμίτσια 22 Σεπτέμβρη  2016
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος Η Γραμματέας
Πηνελόπη Κοτζαμάνη Ευανθία Ντάικου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]