Talk Online Panel: οι 5 πιο βρώμικοι λαοί της Ευρώπης

Πρόσφατα ολοκληρώθηκε έρευνα του Talk Online Panel σχετικά με τις συνθήκες υγιεινής των χωρών της Ευρώπης. Τα αποτελέσματα είναι τουλάχιστον ενδιαφέροντα:

5. Πορτογάλοι: Το 47% των ανδρών και το 43% των γυναικών θεωρεί ότι δεν είναι απαραίτητο το ντουζ, μετά από μια μέρα στην παραλία.

4. Τσέχοι: Στην έρευνα του Talk Online Panel φάνηκε ότι Τσέχοι καπνιστές, σε ποσοστό 82% για τους άνδρες και 68% για τις γυναίκες, παραδέχονται ότι δεν είναι πρώτο τους μέλημα να αναζητήσουν κάδο για να πετάξουν το τσιγάρο τους που μόλις κάπνισαν στο δρόμο.

3. Λουξεμβουργιανοί: Το 27% των ανδρών και το 24% των γυναικών δήλωσαν ότι πλένονται συστηματικά μία φορά την εβδομάδα. Τα ποσοστά αυτά τους ανεβάζουν στην κορυφή των λαών με τη χειρότερη αναλογία χρήσης ντουζ ανά εβδομάδα.

2. Ολλανδοί: Αν και το 76% θεωρεί επικίνδυνο για την υγεία του να φάει κάποιος φαγητό που του έπεσε στο πάτωμα, το 79% ισχυρίζεται ότι έχει φίλους που το συνηθίζουν, ενώ το 27% παραδέχεται ότι το έχουν κάνει και οι ίδιοι, τουλάχιστον μια φορά το τελευταίο έτος.

1. Βρετανοί: Μόλις το 26% των ανδρών και το 34% των γυναικών ισχυρίζονται ότι πλένουν τα χέρια τους κάθε φορά, αφού χρησιμοποιήσουν κοινόχρηστη τουαλέτα.
 rizopoulospost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]