Μεγάλη γιορτή της κωπηλασίας στα Γιάννενα.. Μοναδικές εικόνες στη λίμνη Παμβώτιδα [βίντεο-φωτο ]

Μια ξεχωριστή για την πόλη των Ιωαννίνων γιορτή ,αυτή της κωπηλασίας ,ολοκληρώθηκε την Κυριακή 24 Ιουλίου ,στο πλαίσιο του 82ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος με τις κατηγορίες Παίδων -Κορασίδων και ΑΜΕΑ.

Μοναδικές οι εικόνες στη λίμνη με εκατοντάδες Γιαννιώτες και φίλους του αθλήματος  να τις απολαμβάνει απο τις κερκίδες!
Μεταξύ τους η ολυμπιονίκης Αλεξάνδρα Τσιάβου ,η Τόνια Σβάιερ και ο Παναγιώτης Μηλιώτης .
Μετά την ολοκλήρωση και των 12 τελικών της Β φάσης πρωταθλητής  για το 2016 αναδείχθηκε ο Ν.Ο.Ι που στη βαθμολογία (αφορά τις κατηγορίες Α-Γ κάτω των 23 εφήβων -νεανίδων και παίδων κορασίδων )συγκέντρωσε 193,5 βαθμούς έναντι 181,5 του ΝΟ Θεσσαλονίκης και 175 του ΟΕΑΝΑΒ.

Πολυνίκης αναδείχθηκε ο ΝΟ Θεσσαλονίκης που και στις δύο φάσεις συγκέντρωσε 24 μετάλλια (13-5-6)έναντι 17 του ΟΕΑΝΑΒ(10-5-2) και 23 του Ν.Ο.Ι (9-8-6)

Πολυνίκης και πρώτος στη βαθμολογία της Β φάσης που ολοκληρώθηκε στα Γιάννενα αναδείχθηκε ο ΟΕΑΝΑ Βόλου με 4 χρυσά και 645 βαθμούς ,ενώ ακολούθησαν ο ΝΟ Θεσσαλονίκης με 3 χρυσά και ένα χάλκινο και την 3η θέση στη βαθμολογία με 51 βαθμούς ,ενώ τρίτος στον πίνακα των μεταλλίων στα Γιάννενα ήταν ο ΝΟΙ με 1 χρυσό .,2 ασημένια και 1 χάλκινο.
Συγκλονιστική υπήρξε η τελευταία κούρσα των αγώνων ο τελικός των οκτακώπων Παίδων με τον ΝΟ Θεσσαλονίκης να κερδίζει στα τελαυταία μέτρα τον ΝΟ Ιωαννίνων.
Αψογος οικοδεσπότης  της μεγάλης αυτής διοργάνωσης  ΝΟΙ   ,ξεχώρισε για την αρτιότητα των αγώνων απο την πιο μικρή μέχρι την πιο σημαντική λεπτομέρεια.,αποδεικνύοντας πως τα Ιωάννινα μπορούν και πρέπει να  γίνουν  ξανά «Μητρόπολη» της Κωπηλασίας!
Δείτε στο βίντεο του Χάρη Πετρίδη τις πιο χαρακτηριστές εικόνες απο τη μεγάλη γιορτή της κωπηλασίας στην πρωτεύουσα της Ηπείρου!
[βίντεο-φωτο Χάρης Πετρίδης]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]