ΙΩΑΝΝΙΝΑ: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ- ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Υ

Πρόταση των ΑΝΕΛ για την κατάργηση διδάκτρων στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και στα Μεταπτυχιακά Προγράμματα

Σας ενημερώνουμε για την σημαντική πρωτοβουλία-πρόταση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων,όπως αυτή διατυπώθηκε, δια του Αν.Γραμματέα Παιδείας του κινήματος κ.Αλέξανδρου Καρβούνη, περί ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και στα Μεταπτυχιακά Προγράμματα όλων των Πανεπιστημίων, για όσο διάστημα διαρκεί η οικονομική κρίση στην πατρίδα μας.
Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της Γραμματείας Παιδείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
"ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ"
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, εκπροσωπούμενοι από τον Αν. Γραμματέα Παιδείας κ. Αλέξανδρο Καρβούνη και από το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Νεολαίας κ. Αλέξανδρο Γεωργίου, παρευρέθηκαν σήμερα, Κυριακή 7/2, στην κοπή πίτας του Συλλόγου φοιτητών κι αποφοίτων ΕΑΠ (Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών). Παρευρέθηκαν επίσης η Αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας κα Σία Αναγνωστοπούλου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Λεβέντης, ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΕΑΠ κ.Καρδάσης, βουλευτές, Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αθηναίων, καθηγητές του ΕΑΠ, ο πολιτευτής Πειραιά Αν. Ελλ. κ. Βαγιάκης, απόφοιτοι και φοιτητές. 
Λαμβάνοντας το λόγο για να απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση ο κ. Καρβούνης, παρουσία της υπουργού τόνισε ότι: "στα πλαίσια της πολιτικής ΙΣΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ σε όλους τους πολίτες και λόγω της παρατεταμένης κρίσης, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες προτείνουμε, κυρία Υπουργέ και κύριε πρόεδρε της Διοικούσας, έως το τέλος της κρίσης ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ στο ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ και στα ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ όλων των ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ".
Η πρόταση έγινε δεκτή από τους παρισταμένους με ιδιαίτερο ενθουσιασμό ενώ από πλευράς υπουργείου, ο κ. Καρδάσης τόνισε ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε να μειωθεί, τουλάχιστον, το κόστος των σπουδών, με κοινωνικά κριτήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]