ΙΩΑΝΝΙΝΑ: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ- ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Υ

ΈΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ! Σε ποιες περιοχές θα υπάρξει πτώση της θερμοκρασίας

Περίεργα τα παιχνίδια του καιρού μέσα στον Φεβρουάριο…..

Για αύριο, Τρίτη (09/02/2016) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) αναμένεται να σημειωθούν λίγες σποραδικές βροχές στα βορειοδυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι νότιοι έως 5, στο Ιόνιο βαθμιαία 6 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 3 στα ανατολικά μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 02 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες, οπότε και η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι ασθενείς μεταβλητοί και από το μεσημέρι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 05 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες. Από το βράδυ και από τα δυτικά οι νεφώσεις βαθμιαία θα αυξηθούν. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και τοπικά ανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από -03 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές από το μεσημέρι στα βορειοδυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 05 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 02 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στις Κυκλάδες αργά τη νύχτα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 07 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες. Οι άνεμοι νότιοι 3 με 4 και βαθμιαία στα βόρεια 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]