ΙΩΑΝΝΙΝΑ: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ- ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Υ

Δημοσίευσαν τη φωτογραφία του γιου τους λίγο πριν πεθάνει στα χέρια τους

Έζησαν το χειρότερο σενάριο που τους επεφύλασσε η ζωή. Έχασαν τον 7χρονο γιο τους το 2013, μέσα σε 24 ώρες. Τρία χρόνια μετά το θάνατό του, αποφάσισαν να ευαισθητοποιήσουν άλλους γονείς ώστε να εμβολιάζουν τα παιδιά τους κατά της μηνιγγίτιδας, και το έκαναν με ένα ανατριχιαστικό τρόπο.Δημοσιοποίησαν τη φωτογραφία του Μέισον τους, λίγο πριν πεθάνει στα χέρια τους.
foto
Η Κλαιρ και ο Μαρκ Τίμινς από το Γουέστ Μιντλάντς της Αγγλίας δεν είδαν κανένα σύμπτωμα, ώστε να υποψιαστούν ότι το παιδί δεν ήταν καλά. Ο 7χρονος είπε μία μέρα ότι ένιωθε αδιαθεσία, και την επόμενη «έφυγε» από τη ζωή.
Το χαρακτηριστικό κόκκινο εξάνθημα που συνήθως συνδέεται με τη μηνιγγίτιδα δεν είχε κάνει την εμφάνιση του, ενώ μάλιστα, το παιδάκι είχε κάνει το εμβόλιο κατά της ιογενούς μηνιγγίτιδας. Όμως προσβλήθηκε από τη βακτηριδιακή μορφή της νόσου.
«Είναι σοκαριστικό αλλά αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε τον κόσμο να ακούσει» λέει η Κλαιρ Τίμινς.
Ήδη στη Βρετανία υπάρχει ειδική αίτηση που καλεί την κυβέρνηση να εμβολιάσει για μηνιγγίτιδα όλα τα παιδιά, την οποία έχουν ήδη υπογράψει 600.000 άνθρωποι. Ανέβηκε στην ιστοσελίδα της Βουλής δυο μέρες μετά το θάνατο ενός δίχρονου κοριτσιού, της Φάι Μπέρντετ και την σπαρακτική έκκληση των γονιών της για εμβολιασμό των παιδιών.
Πηγή: Daily mail/ star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]