ΑΓΡΟΤΕΣ -ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΟΔΙΩΝ ΔΡΟΣΟΧΩΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ των 73 βουλευτών έχει 53 υπαλλήλους και ο ΣΥΡΙΖΑ των 144 βουλευτών μόλις 17

Η ΝΔ των 73 βουλευτών έχει 53 υπαλλήλους και ο ΣΥΡΙΖΑ των 144 βουλευτών έχει μόλις 17. Αυτό αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση του Προεδρείου της η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη συζήτηση για τους μετακλητούς υπαλλήλους που απασχολεί το κυβερνών κόμμα.
Στην ανακοίνωσή της η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει: «Επειδή ενίοτε μπερδεύεται η είδηση με την πληροφορία και την παραπληροφόρηση, εκτιμούμε ότι έχει αξία η κοινή γνώμη και οι πολίτες να γνωρίζουν ότι για τη στήριξη της δουλειάς της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, που αριθμεί 144 βουλευτές, απασχολούνται 8 μετακλητοί υπάλληλοι και 9 ιδιωτικού δικαίου - μόνιμοι υπάλληλοι της Βουλής, σύνολο 17. Για την στήριξη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ που αριθμεί 75 βουλευτές απασχολούνται 12 μετακλητοί και 23 μόνιμοι υπάλληλοι Βουλής, 15 Ιδιωτικού δικαίου και 3 αποσπασμένοι, σύνολο 53. Συνοψίζουμε, εκεί που ο ΣΥΡΙΖΑ απασχολεί 17 υπαλλήλους για την υποστήριξη 144 βουλευτών, η ΝΔ απασχολεί 53 υπαλλήλους για την στήριξη 75 βουλευτών».
«Αν η ΝΔ ως αξιωματική αντιπολίτευση χρειάζεται 53 υπαλλήλους πόσους άραγε θα χρειαζόταν ως κυβέρνηση; Αυτή είναι η λογική και η νοοτροπία των κίτρινων εντύπων, ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα χωρίς στοιχεία και στοχοποιούν πρόσωπα», επισημαίνει η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά η ΝΔ που έστησε, υπηρέτησε το πελατειακό κράτος και την κατασπατάληση δημόσιων πόρων».
Παράλληλα υπενθυμίζει ακόμη πως «επανειλημμένα έχουμε τονίσει οι μετακλητοί υπάλληλοι, οι επιστημονικοί συνεργάτες, οι αποσπασμένοι υπάλληλοι είναι απαραίτητοι για την εύρυθμη λειτουργία όλων των εργασιών που πρέπει να υποστηριχθούν από το κοινοβούλιο».
eklogika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]