ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

[ΗΠΕΙΡΟΣ]Ιωάννινα:Με επιτυχία το 2ο βιωματικό σεμινάριο με θέμα: Εφαρμογή Προγραμμάτων Κοινωνικο-συναισθηματικής μάθησης στη Β/βάθμια Εκπαίδευση

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το δεύτερο βιωματικό σεμινάριο με θέμα: «Εφαρμογή Προγραμμάτων Κοινωνικο-συναισθηματικής μάθησης στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση» το οποίο απευθυνόταν σε εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.
Εκ μέρους της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Ιωαννίνων θα θέλαμε να συγχαρούμε ολόκληρη την  Επιστημονική Ομάδα του Κέντρου Πρόληψης των εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας – “Σχεδία“ για την οργάνωση σε συνεργασία με το Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων της  Δ/θμιας Εκπ/σης Ιωαννίνων βιωματικών σεμιναρίων στο πεδίο της κοινωνικό-συναισθηματικής μάθησης τα οποία έχουν στόχο, την εφαρμογή αποτελεσματικών στρατηγικών πρόληψης  στις σχολικές μονάδες.
Θέλουμε να  εκφράσουμε επίσης τις ευχαριστίες μας στον πρόεδρο του Διοικητικού συμβουλίου της “Σχεδία“ κ. Στέφανο Τζιμογιάννη και σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. για τη συνεχή διαχρονική τους στήριξη, βοήθεια και συμπαράσταση σε ολόκληρη τη σχολική κοινότητα των Ιωαννίνων, αλλά ειδικότερα στους επιμορφωτές των βιωματικών σεμιναρίων κ. Κούτρα Βασίλειο, Καθηγητή Αγωγής Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων - Επιστημονικό Υπεύθυνο του Κέντρου Πρόληψης “Σχεδία“, καθώς και στην κ. Καλλιόπη Κομνηνού & Σοφία Γκόντα μέλη της  Επιστημονικής Ομάδας του Κέντρου Πρόληψης “Σχεδία“.
Η εκπαίδευση των εκπαιδευτικών θα συνεχιστεί με την οργάνωση και άλλων βιωματικών σεμιναρίων για εκπαιδευτικούς από το Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ.Δ.Ε. Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]