[ΕΛΛΑΔΑ]Εκτίμηση καιρού ως τις 20 Ιανουαρίου

Ο Χειμώνας επιτέλους μπήκε στην Ελλάδα και θα παρουσιάσει τεράστιο ενδιαφέρον τουλάχιστον ως και τις 20 Ιανουαρίου σύμφωνα με αναλυτικά εκτίμηση του Greek-Weather.Org.

Αναμένεται μεταξύ 5-15 Ιανουαρίου, αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας με τα χιόνια να περιορίζονται μόνο στα βουνά και τα πιο ορεινά τμήματα της βορειοδυτικής Ελλάδας, ωστόσο το βράδυ και το πρωί το κρύο θα είναι τσουχτερό σε όλη τη βόρεια κυρίως χώρα. Θα σημειωθούν καταιγίδες και βροχές σε τμήματα της δυτικής, κεντρικής, νότιας, ανατολικής και βόρεια Ελλάδας μεταξύ 5-15 Ιανουαρίου.

Εκεί που παρουσιάζεται και πάλι ενδιαφέρον για όσους λατρεύουν το χιόνι, είναι στο διάστημα 15-20 Ιανουαρίου, όπου όπως προβλέπει το Greek-Weather.Org, δεν αποκλείεται να έχουμε νέα κατάβαση ισχυρού πολικού ψύχους αυτή τη φορά από τη βόρεια Ευρώπη, με χιόνια που θα πέσουν ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα τόσο της βόρειας όσο και της κεντρικής Ελλάδας, ενώ θα σημειωθούν και ισχυρότατες καταιγίδες στην υπόλοιπη χώρα μας. Τα χιόνια αυτά δεν αποκλείεται να φτάσουν αυτή τη φορά ως και την Αθήνα αλλά και τη Θεσσαλονίκη, πόλεις οι οποίες από τα προηγούμενα συστήματα δεν επηρεάστηκαν τόσο από πλευράς χιονιού, αναφέρει το Greek-Weather.Org.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]