[ΗΠΕΙΡΟΣ] Εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ Ιωαννίνων στο πλαίσιο των Χριστουγέννων

                             Εκδηλώσεις στο πλαίσιο των Χριστουγέννων

1.Η TACT Hellas σε συνεργασία με την ΕΠΡΟΨΥΗ (Εταιρία Προαγωγής Ψυχικής Υγείας Ηπείρου) οργανώνουν φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου την Πέμπτη 17-12-2015 με σύνθημα «Βάζουμε γκολ στο στίγμα, βάζουμε γκολ στην αποξένωση, κερδίζουμε την ζωή».
Η ομάδα «Αστερισμός» που αποτελείται από προσωπικό και λήπτες των δομών ψυχικής υγείας των Ιωαννίνων, θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Ανοιχτής Θεραπευτικής Κοινότητας του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ σε ένα αγώνα που δείχνει ότι η ομαδικότητα, η αλληλεγγύη και η εξωστρέφεια αποτελούν εφόδια στον αγώνα μας για μια καλύτερη ζωή.
Σας προσκαλούμε να ενθαρρύνετε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας, να γνωρίσετε τις υπηρεσίες των δομών ψυχικής υγείας και απεξάρτησης και να πανηγυρίσετε μαζί μας τα γκολ ενάντια στο στίγμα και την αποξένωση. 
Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17-12-2015 στις 14:30 στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ (ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ).

2. Ο Συμβουλευτικός Σταθμός του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ σας περιμένει όλους στην δράση που διοργανώνει την Πέμπτη 17.12.2015 και ώρα 18:00-21:00 επί της οδού Μιχαήλ Αγγέλου & Βλαχλείδη .
                Ελάτε να δημιουργήσουμε τα δικά μας χριστουγεννιάτικα στολίδια, κάρτες!!!!
                                                                 ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
                                      Όλοι μαζί μπορούμε για μια καθαρή ζωή!
Σας περιμένουμε όλους!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]