[ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ]Σύλληψη για ναρκωτικά στην Κέρκυρα

Στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών προσπαθειών, που πραγματοποιούν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας, 26χρονος, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του ν.2168/93 περί όπλων.
Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, σε έρευνα που διενεργήθηκε στον 26χρονο κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο λιμένα Κέρκυρας προερχόμενο από λιμένα Ηγουμενίτσας, βρέθηκαν στην κατοχή του δεκαεννέα (19) δισκία VULBEGAL των 2mg, χωρίς να φέρει την προβλεπόμενη ιατρική συνταγή, ενενήντα (90) δισκία XANAX των 2mg και εκατό (100) δισκία HIPNOSEDON του 1mg, συνοδευόμενα από ιατρική συνταγή. Επίσης, εντός της συσκευής του κινητού τηλεφώνου που κατείχε ο ανωτέρω, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο ένα (01) αυτοκόλλητο διαδερμικό έμπλαστρο DUROGESIC.
Ακολούθησε νομότυπη κατ' οίκον έρευνα στην οικία του 26χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία (01) γυάλινη συσκευασία, η οποία περιείχε δύο (02) δισκία πιθανόν XANAX των 2mg, μία (01) δερμάτινη θήκη η οποία περιέχει ένα αυτοκόλλητο διαδερμικό έμπλαστρο DUROGESIC, ένα (01) μεταλλικό κουτάλι και μία (01) πλαστική συσκευασία γάλακτος, πιθανόν με υπολείμματα ηρωίνης. Επίσης εντός της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (01) αεροβόλο περίστροφο με πέντε (05) σφαίρες, δύο (02) στιλέτα με μήκος λάμας επτά (07) και δέκα (10) εκατοστά αντίστοιχα, ένα (01) στρατιωτικό μαχαίρι με μήκος λάμας δεκαεπτά (17) εκατοστά και ένας σουγιάς με μήκος λάμας οκτώ (08) εκατοστά.
Τέλος, σε διενεργηθέντα έλεγχο για τον 26χρονο συλληφθέντα, προέκυψε το διοικητικό μέτρο απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]