Ντέρμπι στα χαρτιά, αφαίρεση βαθμών και… εξόντωση!

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League τιμώρησε τον Παναθηναϊκό για τα επεισόδια στο Απόστολος Νικολαΐδης με αφαίρεση τριών βαθμών, ποινή τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, βαρύ πρόστιμο για τον Παναθηναϊκό και κατακύρωση του αγώνα στον Ολυμπιακό… Αναμένεται αντίδραση έφεσης από πλευράς Παναθηναϊκού.

Με την μέγιστη αλλά και προβλεπόμενη ποινή τιμωρήθηκε η ομάδα του Παναθηναϊκού για τα όσα έλαβαν μέρος στο Σαββατιάτικο ντέρμπυ της λεωφόρου, το οποίο δεν έγινε ποτε. Το τριφύλλι χάνει τον αγώνα της 21ης Νοεμβρίου και κατωχυρώνεται στον Ολυμπιακό με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Επιπλέον ο αθλητικός δικαστής έκρινε ότι οι »πράσινοι» είναι υπεύθυνη για τη μη ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και τιμώρησε την ομάδα του Παναθηναϊκού με αφαίρεση 3 βαθμών, δέχτηκε την ποινή τεσσάρων αγωνιστικών με κεκλεισμένων των θυρών και τέλος πρόστιμο, το οποίο φτάνει τις 190.000 ευρώ!

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο Παναθηναϊκός έχει και άλλον έναν πονοκέφαλο που τον ταλαιπωρεί και αυτός είναι ο υφυπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, καθώς είναι σχεδόν δεδομένο ότι ο κύριος Κοντονής θα τίμωρήσει τον Παναθηναϊκί με επιπλέον χρηματικό πρόστιμο.

Όσο αφορά την αντίδραση που θα έχει ο Παναθηναϊκός, οι »πράσινοι» θα ασκήσουν έφεση, χωρίς όμως να έχουν μεγάλες πιθανότητες στην επιστροφή των βαθμών αλλά και στη διεξαγωγή της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, το πιο πιθανό είναι να μειωθεί ο αριθμός των αγωνιστικών που θα είναι με κεκλεισμένων των θυρών.

Δείτε αναλυτικά την απόφαση:

«Βάσει των αναφερομένων στο από 21/11/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. 2032/15/2153797 Έκθεση της Αστυνομίας». Επίσης, «Σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 36605/25-11-2015 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ συνολική χρηματική ποινή, ποσού εκατόν ενενήντα χιλιάδων ευρώ. Επιβάλλει συνολική ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές, τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών καθώς επίσης και την ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
Τέλος, θεωρεί ότι η εγκαλούμενη Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ηττήθηκε με τέρματα 0-3 (άρθρο 21 παρ. 4 του Κ.Α.Π./Ε.Π.Ο.)».
via:Joinsports
Πηγή:www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]