Εξώδικο για τις φωτογραφίες της Μπαζιάνα - Απειλούν να διώξουν από το σχολείο το παιδί του φωτορεπόρτερ

Εξώδικο στον φωτορεπόρτερ Βασίλη Κουτρουμάνο απέστειλαν οι υπεύθυνοι της σχολής Χιλλ  με το οποίο ουσιαστικά  εκβιάζεται να πάρει το παιδί του και να φύγει από το σχολείο, καθώς θεωρείται  «υπαίτιος» για τις  φωτογραφίες της Περιστέρας Μπαζιάνα, συζύγου του Αλέξη Τσίπρα,  στο ιδιωτικό σχολείο που είδαν το φως της δημοσιότητας.
Όπως δεκάδες άλλοι γονείς, ο κ. Κορυτουμάνος, τη δεδομένη χρονική στιγμή, βρισκόταν στο προαύλιο της Χιλλ με την ιδιότητα του γονέα, συνοδεύοντας την 7χρονη κόρη του που φοιτά στη Β΄ τάξη του Δημοτικού. Το «έγκλημα» του, για το οποίο εγκαλείται ο ίδιος και απειλείται με τη… βαριά τιμωρία της αποβολής το παιδί του, ήταν ότι είχε μαζί του την επαγγελματική φωτογραφική μηχανή, με σκοπό να απαθανατίσει την κόρη του στην πρώτη της μέρα στο σχολείο, όπως έκαναν άλλωστε και τόσοι άλλοι γονείς οι οποίοι βρισκόταν στον ίδιο χώρο και τραβούσαν φωτογραφίες με τα κινητά τους τηλέφωνα ή τις προσωπικές φωτογραφικές τους μηχανές.  
Παρ’ όλα αυτά και με συνοπτικές διαδικασίες ο εν λόγω φωτορεπόρτερ υπεδείχθη ως «ένοχος» για τη λήψη αλλά και την δημοσιοποίηση των εικόνων της συζύγου του κ. Τσίπρα, ενώ απαιτήθηκε η άμεση παρέμβαση της διοίκησης του ιστορικού σχολείου.

Το εξώδικο 
«Με αγανάκτηση διαπιστώσαμε ότι λίγο μετά τη λήξη του αγιασμού που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας στις 11.9.2015 δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες της κ. Μπαζιάνα, μητέρας παιδιού που φοιτά στο νηπιαγωγείο μας και συζύγου πρώην πρωθυπουργού κυρίου Αλ. Τσίπρα», αναφέρεται στο εξωδικαστικό έγγραφο που απεστάλη προς τον κ. Κουτρουμάνο.
«Σύμφωνα με μαρτυρίες δασκάλων και αρκετών γονέων, οι εν λόγω φωτογραφίες, οι οποίος λήφθηκαν μπροστά από το κτίριο του νηπιαγωγείου και απεικονίζουν και άλλους γονείς, λήφθηκαν από εσάς. Μάλιστα σε μια από τις εν λόγω φωτογραφίες φαίνεται και ένας μαθητής του νηπιαγωγείου. Οι εν λόγω φωτογραφίες, οι οποίες αναπαρήχθησαν από πολλές ιστοσελίδες και προβλήθηκαν και στην τηλεόραση, πέρα των άλλων, προκάλεσαν τον θυμό και την ενόχληση πολλών γονέων, οι οποίοι έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν». 
«Κατόπιν των ανωτέρω διαμαρτυρόμεθα εντόνως προς εσάς για την ως άνω συμπεριφορά σας, επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματος μας και σας καθιστούμε υπεύθυνους για τη ζημιά την οποία θα υποστούμε εξ υπαιτιότητα σας», συνεχίζει το εξώδικο που επιδόθηκε στον κ. Κουτρουμάνο και το οποίο καταλήγει ως εξής: «Επίσης, σας καλούμε να απέχετε από οποιαδήποτε αντίστοιχη φωτογράφηση/ δημοσιοποίηση που να σχετίζεται με τη Σχολή Χιλλ και σας τονίζουμε ότι τυχόν επανάληψη  ενός αντίστοιχου συμβάντος θα καθιστούσε επισφαλή την όποια συνεργασία μαζί σας».
πηγη Parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]