Γυναικείο και ακαδημίες από τον Ίανθο, συνεργασία με Βίκος Ζαγοροχώρια BC στα αγωνιστικά τμήματα αγοριών.


Τμήμα γυναικείου μπάσκετ και ακαδημίες για αγόρια και κορίτσια θα λειτουργήσουν φέτος από τον σύλλογο «Ίανθος Ιωαννίνων». Στα αγωνιστικά τμήματα των αγοριών ο σύλλογος προχώρησε σε συνεργασία με τον σύλλογο Βίκος Ζαγοροχώρια BC.
Το γυναικείο τμήμα θα αποτελείται ως επί το πλείστον από νεαρά κορίτσια και φοιτήτριες και οι προπονήσεις θα διεξάγονται στο γυμναστήριο του 6ου ΤΕΕ. Η γυναικεία ομάδα θα επιστρέψει φέτος στο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΒΔΕ. Την τελευταία φορά που συμμετείχε, την αγωνιστική σεζόν 12/13 είχε τερματίσει δεύτερη, πίσω από τον ΠΑΣ Ναυπάκτου, παρόλο που το δυναμικό της ομάδας ήταν στελεχωμένο σε μεγάλο ποσοστό από κορασίδες και νεανίδες.
Στους άνδρες αλλά και στα τμήματα μίνι ο Ίανθος προχώρησε σε συνεργασία με τον σύλλογο Βίκος Ζαγοροχώρια BC. Σε αντίθεση με τις σύγχρονες τάσεις που θέλουν τους συλλόγους να χωρίζονται και να διασπώνται, Ίανθος και Βίκος αποφάσισαν να ακολουθήσουν κοινή πορεία στα αγωνιστικά τμήματα. Έτσι ο Βίκος Ζαγοροχώρια θα αναλάβει το τμήμα μίνι του Ίανθου με προπονητή τον Νίκο Πάνου. Eπιπλέον, σύμφωνα με τη συμφωνία που έχουν συνάψει οι δύο ομάδες, όσα παιδιά βγαίνουν από τις ακαδημίες του Ίανθου θα εντάσσονται στα αγωνιστικά τμήματα του Βίκος Ζαγοροχώρια BC.
Ο Ίανθος θα λειτουργήσει ακαδημίες αγοριών και κοριτσιών στο γυμναστήριο του 6ου ΤΕΕ. Οι προπονήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και λαμβάνουν χώρα επί το πλείστον Σαββατοκύριακο και Δευτέρα απόγευμα. Για τη συμμετοχή στις ακαδημίες ισχύουν ειδικές προσφορές για άνεργους γονείς, για αδέρφια και για πολύτεκνους γονείς.
Όσοι και όσες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα τμήματα του Ίανθου μπορούν να επικοινωνήσουν στο 6937163555, στο dimitris@ianthos.org και στο facebook (Ianthos Club).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]