(ΗΠΕΙΡΟΣ)Λύση…. στο παρά πέντε για δύο μήνες στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Πρέβεζας.

Τρεις αποφάσεις χρειάστηκαν για να αποκατασταθεί προσωρινά το πρόβλημα που
δημιουργήθηκε στην καρδιολογική κλινική Πρέβεζας μετά την απόφαση της 6ης υγειονομικής περιφέρειας να αποσπάσει τη γιατρό για τρεις μήνες στην Λευκάδα προκειμένου να καλύψει τα τακτικά ιατρεία. Σύμφωνα με το διοικητή του νοσοκομείου κ. Νίκο Γεωργάκο η νέα απόφαση
αναφέρει ότι γιατρός από την Λευκάδα θα ενταχθεί πλήρως στο πρόγραμμα της καρδιολογική κλινικής για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, όπως αυτό θα καταρτιστεί από τον διευθυντή. Οπως μετέδωσε η Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας,αυτό στην πραγματικότητα σημαίνει ότι θα γίνονται κανονικά όλα τα ιατρεία αλλά και οι εφημερίες ενώ πιθανό είναι και το ενδεχόμενο ο επικουρικός γιατρός να επανεξετάσει τα νέα δεδομένα και να καταθέσει αίτημα για παραμονή του στην κλινική για άλλους έξι μήνες δηλαδή μέχρι τέλος Δεκεμβρίου. 
Η λύση αυτή είναι προσωρινή αλλά δίνει μια μικρή ανάσα σ΄ ένα τμήμα του
νοσοκομείου που στην κυριολεξία σώζει ανθρώπινες ζωές.Να θυμίσουμε ότι η απόσπαση της γιατρού στην Λευκάδα χωρίς αν έχει ενημερωθεί κανείς προκάλεσε έντονες αντιδράσεις αφού ουσιαστικά οδηγούσε σε προσωρινή αναστολή τη λειτουργία της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου Πρέβεζας, αναστολή που όπως όλα δείχνουν αποφεύχθηκε στο «πάρα πέντε».
Τόσο ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Γεωργάκος όσο και ο διευθυντής της καρδιολογικής κ. Οικονόμου κατέθεσαν αίτημα για ανάκληση της απόφασης στην 6η
 ΥΠΕ αλλά και στο Υπουργείο, αιτήματα που στηρίχθηκαν και από τους βουλευτές Κώστα Μπάρκα και Στέργιο Γιαννάκη αλλά και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Στράτο Ιωάννου και τον δήμαρχο Πρέβεζας κ. Χρήστο Μπαΐλη.
 Σημείο αναφοράς για τη Χορωδ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]