(ΗΠΕΙΡΟΣ)Συγκεντρώσεις υπέρ του «ναι» και του «όχι» χθες στην Πρέβεζα.

Ημέρα συγκεντρώσεων των υποστηρικτών του ΝΑΙ και του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, ήταν η χθεσινή για την πόλη της Πρέβεζας. Μπροστά στη Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η συγκέντρωση που διοργάνωσαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και ΚΙΔΗΣΟ. Χαιρετισμούς και ομιλίες έκαναν ο βουλευτής Θεσπρωτίας της ΝΔ, Βασίλης Γιόγιακας, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ της Ν.Δ. Πρέβεζας Ευάγγελος οι υποψήφιοι βουλευτές Πρέβεζας με το Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ, ΚΙΔΗΣΟ, Παναγιώτης Ρεμπής, Γιώργος Δράκος, Μαρίνα Ντούσκα αντίστοιχα και ο επικεφαλής της ΑΣΥΠ Δημήτρης Παππάς. 

Λίγο αργότερα στην Πλ. Ελευθερίας στην παραλία της Πρέβεζας συγκεντρώθηκαν οι υποστηρικτές της Επιτροπής στήριξης του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ και μέλη οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς. 

Ομιλίες πραγματοποίησαν η Πέγκυ Κανελλοπούλου, ο περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης «Ήπειρος Ανατροπής» Δημήτρης Κωνής, ο δημοτικός σύμβουλος της ΑΣΥΠ Γιώργος Νίτσας, το μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας Βαγγέλης Μπακόλας, ο δημοτικός σύμβουλος Πάργας Θανάσης Ράπτης και ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας. Και οι δύο πλευρές ανέπτυξαν τα επιχειρήματά τους ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι πολίτες της Πρέβεζας έδειξαν έντονο ενδιαφέρον με την παρουσία τους στις συγκεντρώσεις, δηλώνοντας ανοιχτά την επιλογή τους φορώντας κονκάρδες με το ναι ή με το όχι.
Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]