(ΗΠΕΙΡΟΣ) Εργασίες καταπολέμησης τρωκτικών σε φρεάτια κτίρια και υπαίθριους χώρους στο Δήμο Αρταίων

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες καταπολέμησης τρωκτικών σε φρεάτια, κτίρια και υπαίθριους χώρους στο Δήμο Αρταίων.
Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης, συνοδευόμενος από την Δ/ντρια της Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης-Γεωργίας κα Μαρία Ανδρέου, επισκέφθηκε εχθές  την περιοχή του Αγίου Νικολάου  στην Άρτα και ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους της αναδόχου εταιρίας για την εξέλιξη   των εργασιών, αλλά και για τα μέσα χρήσης .
Οι εργασίες αυτές έχουν χαρακτήρα πρόληψης  και όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αρταίων: «στόχος μας είναι η διατήρηση της υγιεινής και προστασίας των συμπολιτών μας και για το σκοπό αυτό γίνονται οι συγκεκριμένες εργασίες,  για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια. Θα πρέπει επίσης να τονιστεί ότι έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μην τοποθετούνται πουθενά ελεύθερα δολώματα πλην των φρεατίων, παρά μόνο με χρήση ειδικού δολωματικού σταθμού για την ασφάλεια των κατοίκων».
Οι εργασίες, θα συνεχισθούν και σε άλλες περιοχές του Δήμου και για το λόγο αυτό θα αναρτηθεί αναλυτικό πρόγραμμα  δράσης. Το πρόγραμμα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου από την Δ/νση τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης – Γεωργίας – Αλιείας του Δήμου.
Η σχετική μελέτη συντάχθηκε από τη Δ/νση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αρταίων,  έχει προϋπολογισμό 8.000 € και τα συγκεκριμένα υλικά (δολώματα και δολωματικοί σταθμοί ), πρόκειται να τοποθετηθούν σε  1520  σημεία σε όλο το Δήμο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]